torstai 22. joulukuuta 2022

Fanitarinoita Joulukalenteri: Luukku 22

 Suloinen jouluyllätys (Zootropolis)

Judalla ei ollut hajuakaan siitä mitä hän itse antaisi äidilleen Judylle. Ja H-hetki oli jo ovella. hän oli toki kysynyt äidiltä mitä hän toivoisi, mutta Judy sanoi vaan ettei tarvitse mitään ja ettei hän toivo muuta kuin kilttejä lapsia.
"Tylsää, pyytäisit jotain hauskempaa." Juda sanoi turhautuneena. Judy itse sanoi sen olevan hänestä hauskaa. Juda toki rakasti äitiä ja halusi olla tälle hauskan lahjan, mutta lahja nimellä kilttejä lapsia kuulosti hänen mielestä liian tylsälle toteutettavaksi. Hän ei edes tiennyt miten toteuttaa se.
Hän kysyi jopa isoveljeltään Marcukselta miten olla tarpeeksi kiltti joululahjana.
"Helppoa, ei tarvitse, kun olla vaan kiltti ja se siitä." Marcus vastasi ja totesi: "Mutta minunkaan mielestä se ei ole kovin hauskan kuuloinen lahja."
"Sitä minäkin. Mutta äiti sanoi sen riittävän hänelle." Juda sanoi. Kumpikaan ei osanut keksiä hyvää tapaa olla kyllin kiltti.
Nina oli juuri leikkimässä isossa laatikossa, jossa alunperin oli uusi pesukone ja lapset sai leikkiä laatikolla.
"Guguluuluu!" Nina jokeksi kurkistellen laatikosta leikkisästi. 
"Voi sinua, olet niin hauska." Juda sanoi siskolleen silittäen tämän päätä. Ja sitten hän keksi idean. Hän kuiskasi Marcukselle ideansa ja Marcuksesta se oli mainio idea.
Kun Judy tuli myöhemmin kotiin, Marcus tuli hänen luo ja sanoi, että olkkarissa oli yllätys.
"Niinkö? Mikä yllästys?" Judy kysyi uteliaana.
"Tule niin näet." Marcus sanoi ja meni äitinsä kanssa olkkariin. Aluksi Judy ihmetteli laatikkoa missä alunperin oli pesukone. Mutta kun hän avasi laatikon kannen, Juda ja Nina hyppäsivät esiin huutaen: "Yllätys!"
"Hehe, mitäs tämä on?" Judy kysyi yllättyneenä.
"Sinähän halusit kilttejä lapsia. Ja tässä ne nyt on." Juda sanoi nauraen ja kysyi pitikö äiti siitä.
"Ehdottomasti. Tämä oli hauska yllätys. Kiitos." Judy sanoi lempeästi ja otti Judan ja Ninan syliinsä pussaten kummankin otsaa.
"Ja kiltteys ei vielä lopu tähän." Juda sanoi ja lupasi auttaa äitiään siivoamaan jälkensä.
Judy oli siitä oikein iloinen. Hän oli tosiaankin saanut sen mitä hän halusikin ja muuta hän ei tarvinnutkaan.

1 kommentti: