torstai 1. joulukuuta 2022

Fanitarinoita Joulukalenteri: Luukku 1

 Yökyläily (Zootropolis)

"Joko hän on täällä?" kysyi Juda äidiltään Judylta. Hän tarkoitti saapumisella Mr Big nimisen mafiapomon lapsenlasta, Judy Bigiä, joka oli nimetty kummitätinsä mukaan.
"Ei ihan vielä, mutta hänen isänsä tuo hänet pian." Judy sanoi katsoen kelloa. Judy Bigin oli tarkoitus tulla yöksi vahtimaan lapsia, kun Judy ja Nick olisivat töissä yövuorolla.
Nick istui sohvalla poikansa Marcuksen ja pienen tyttärensä Ninan kanssa. Marcus oli myös Judy Bigin hyvä ystävä, mutta hänellä oli illalle muita suunnitelmia. Hän aikoi mennä tyttöystävänsä Kimmyn kanssa elokuviin ja jäisi hänen luokse yöksi. 
"Toivottavasti hän saapuu pian. Sinulla ja minulla on tänään iltavuoro." Nick sanoi Judylle.
"Tiedän sen kulta." Judy sanoi. Silloin soi ovikello. Juda meni innokkaana avaamaan ja siellä Judy Big olikin.
"Heissulivei" Judy Big sanoi iloisesti. "Anteeksi, että olen myöhässä, ostin vähän tarvikkeita yötä varten."
"Ei haittaa, ei meillä vielä ihan kiire ole." Judy sanoi hymyillen ja kysyi sitten oliko Judy Big varma, että hän pärjäisi lasten kanssa.
"Tottakai, älkää olko huolissanne." Judy Big sanoi itsevarmana. Hän oli ennenkin leikkinyt kaverinsa Marcuksen ja tämän sisarien kanssa.
Pikku Nina jokelsi iloisesti kun näki ystävänsä. Hän oli oppinut kävelemään ja osasi puhua muutaman sanankin.
Kun Judy oli kertonut kaiken tarpeellisen ja antanut listan Judan ja Ninan tarpeista, hän ja Nick lähtivät iltavuoroon ja Marcus meni Kimmyn luo.
"Nyt alkaa hauskanpito!" Judy Big hihkaisi ja pian alkoi melkoiset hulivilit, että ei mitään järkeä. Juda pomppi Ninan kanssa sohvalla ja Nina pomppi tosi korkealle ja kiljui riemusta.
"En tiennytkään, että hypit noin korkealle" Juda sanoi siskolleen ihmeissään.
Kolmikolla oli tosi hauskaa, etenkin kun Judy Big antoi heille tuomiaan herkkuja ja musa raikui. Heillä meni pikälle iltaan ennen, kun kumpikin alkoi väsyä.
Juda auttoi Judy Bigiä peitteleen pikku Ninan ja Judakin saattoi mennä sänkyyn. Judy Big oli ihan väsynyt ja nukahti samantien sohvan tyynylle.
Kun Judy ja Nick palasivat sitten kotiin, he näkivätkin, miten hauskaa nuorikolla oli. Eikä pieni sotku haitannut heitä, koska tämä oli pienokaisille oma erikoinen ilta.

1 kommentti: