keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Fanitarinoita Joulukalenteri: Luukku 21

 Juhlat viidakossa (Marsupilami)

Kun aamu alkoi sarastaa viidakossa, kaikki eläimet naapurista tulivat hämmästelemään suurta koristeltua puuta ja kaikkia mahdollisia koristetta mitä Guvu ja Maua ovat järjestelleet koko yön. He olivat uurastuksesta väsyneitä ja he nukkuivat vielä, kun muut saapuivat.
"Vau, tekö olette tehneet tämän itse?" eräs papukaija kysyi hämmästyneenä.
"Olettepa olleet ahkeria." yksi norsu sanoi ihaillen.
Guvu ja Maua heräsivät eläinten ääniin ja hiukan yllättyivät siitä kuinka monta heidän eläintuttavaa oli tullut heidät koristeita ihailemaan.
"Hyvää joulua koko porukalle!" he sanoivat vieraille yhteen ääneen. Vieraat ei toki käsittäneet joulua, mutta olettivat sen olevan hauska juttu, kun oli kerran näin kauniisti koristeltuja paikkoja.

Juhlat alkoivat samantien ja kaikki tanssivat apinoiden soittaman musiikin tahdissa. Silloin heräsi kysymys: "Mitä tarjota vieraille?"
"Minä olen varautunut kaikkeen." Guvu sanoi. Hän oli kattanut suuren puunkannon täyteen kookosmaitoa pähkinöissä, hedelmiä ja kaikkea muuta hyvää. Vieraat alkoivat ahmia herkkuja eikä ruoka loppunut edes sen jälkeen kesken.
"Sinä se olet niin varautuvainen." Guvu sanoi Maualle joka hymyili iloisesti. Guvu ja Mauakin osallistuivat tansseihin ja juhlat jatkui koko päivän myöhään yöhön.
Kun vieraat olivat lähteneet kiitettyään juhlista, Guvu ja Maua antoivat toisilleen lahjat ja istuivat puunoksalle katsoen kuutamoa.
"Ne olivat hauskat juhlat." Maua sanoi nojaten puolisoaan vasten.
"Niin olivat. Kunpa tätä voisi tehdä useamminkin." Guvu sanoi ja kummatkin päättivät järjestää samanlaiset juhlat tästä lähtien joka vuosi samaan aikaan.
"Rakastan sinua Guvu." Maua sanoi rakastavaisesti.
"Minäkin sinua Maua." Guvu vastasi ja suuteli puolisoaan lempeästi. He eivät voineet olla yhtään sen onnellisimpia kuin nyt ja se riitti heille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti