perjantai 2. joulukuuta 2022

Fanitarinoita Joulukalenteri: Luukku 2

 Koristelun aloitus (My Little Pony)

"Onko se tosiaan niin lähellä?" Topaz, pieni lohikäärme ihmetteli, kun hän ja Boldcutie yksisarvinen olivat ostoksilla. Topaz tarkoitti juurikin Lämpöjuhlan olevan lähellä ja siihen ei tosiaankaan ollut pitkä aika. Boldcutie oli myös päättänyt pitää täydellisen Lämpöjuhlan ja kustua kaiki tärkeä ponit juhlimaan.
"Onpa hyvinkin ja meillä riittää töitä, että saamme kaiken ajoissa valmiiksi." Boldcutie vastasi.
"Mitä kaikkea pitää tehdä?" Topaz kysyi.
""Ensinäkin pitää siivota ja koristella linna, ostaa ruokaa, lähettää kutsut ja ennen kaikkea täytyy ostaa hyvät lahjat." Boldcutie luetteli pitkästä listaltaan.
"Siistiä" Topaz sanoi innokkaana, etenkin lahjojen hankinta kiinnosti häntä enemmän. "Mitä me ostetaan?"
"Juuri nyt ostamme koristeita millä koristella linna." Boldcutie sanoi. Koristekauppa olikin täynnä kaikenlaisia hienoja koristeita ja oli vaikea valita niistä parhaat.
"Tässä menee koko päivä miettiessämme mitä ostamme." Topaz sanoi järkyttyneenä.
"Parasta aloittaa heti." Boldcutie sanoi ja niin he alkoivat valita koristeita. He ostivat metrittäin koristenauhoja, palloja, misteleitä ja kaikkea muuta mikä näytti hienolta. Topazin suosikki koristeet oli kultaiset porot mitä ripustettiin kuuseen.
Kun Boldcutie ja Topaz olivat valmiita he kantoivat isot laatikot koristeita kohti linnaa.
"Eikö oltaisi voitu lainata koristeita tai tehdä ne itse?" Topaz kysyi painavia laatikoita kantaen.
"Uusi on aina parempi." Boldcutie sanoi vetäen kärryjä perässään. "Usko pois, kaikki tulevat rakastamaan näitä."
"Kunhan en väsähdä kesken koristelun." Topaz sanoi toiveikkaana.

Kun kaikki oli saatu linnaan, koristelut alkoi. Oli tosin vaikeaa päättää mikä kuului mihinkin ja osa koristeista meinasi jopa hajota. Ja kaiken lisäksi ilta alkoi hämärtää.
"Kuule, eiköhän jätetä koristelu huomiseksi?" Boldcutie ehdotti kun hän ja Topaz olivat saaneet osan koristeista ripustettua. Mutta Topazilta ei tarvinnut kysyä, sillä hän nukkui jo koristelaatikossa koristeiden seassa. Boldcutieta alkoi melkein naurattaa Topazin uneliaisuus.
"Voi pientä, nukkuu missä vaan." Boldcutie sanoi ja haukotteli. Boldcutie vei pienen lohikäärmeen sänkyyn ja kömpi itsekin vällyjensä alle.
"Huomenna saamme kaiken takuulla valmiiksi." hän ajatteli ennen kuin vaipui uneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti