perjantai 23. joulukuuta 2022

Fanitarinoita Joulukalenteri: Luukku 24

 Jouluaatto runo (Kaikki)

Joulu tulla jollotti, ovelle se reippaasti koputti. Ystävämme sitä niin suuresti odottaa, ei tarvitse enää nyt kovasti jonottaa.

Marcus, Juda ja Nina iloitsee riemuissaan, lahjojen availua odottaa innoissaan. Judy ja Nick ovat heistä ylpeitä, ajattelevaisuus ja kiltteys ei tee itsekkäiksi heitä.
Marcus äitilleen lahjan antoi, lupauksen tämän käsiin kantoi. Nina koristeissa kellii, isin sylissä tämän peukkua hellii.

Appleseed ja Spirit parhaat kaverit ovat, herkkuja heille ovat karamellit somat. Boldcutie niin rakastaa Luster Dawnia, suutelut mistelin alla on heistä ihania.
Garnetkin antoi Spiritille jotain, illalla lempeä antoi tuhansittain. Topaz siskojaan rakastaa, lämmintä sydäntä ei voi pakastaa.

Kwakin lapset eivät yöllä juurikaan nukkuneet, innokkuuteen kun olivat kovasti hukkuneet. Kaksi tyttöä ja neljä poikaa, joulun kellot aamulla soikaa.
Pukki heillä yöllä kävi kylässä, punainen lakkikin roikkui isossa päässä. Lahjaksi antoi paljon leluja, toi se Alfredille ja Iirikselle paljon meluja.

Lilistä joulu on tosi ihanaa, herkkuja ruokaa ahmii ei paperia lainaa. Wera ystäväänsä ihanasti halailee, toistensa hienoja lahjoja kumpikin ihailee.
Ei ystävyyttä voita mikään muu, ilosta levenee suu. Onni oli ettei ollut utelias, saa lahjoista olla jälkeenpäin puhelias.

Katteja jouluna hirveesti laulattaa, yleisöä sekä itkettää, että naurattaa. Pikku Felicea joskus ujostuttaa, mutta ei sen jälkeen kun perhe hänelle taputtaa.
Silli maistuu jouluruoka pöydässä, mutta ei puhua saa sitä syödessä. Musiikkia kun samalla kuunnellaan, tylsyyttä iloksi muunnellaa.

Viidakossa joulu ekaa kertaa juhlitaan, koristeita keksitään ja lahjoja annetaan. Hedelmiä marsupilamit kun syö, unohtuu siinä nautiskellessa päivän työ.
Guvu vaimolleen teki seppeleen kauniin, ja Maua helistimet teki hienot niin. Koko yö lahjoista nautitaan, viidakkomusiikkia silloin soitetaan.

Iloinen koiraperhe ensimmäistä joulua viettää, pennut leikissään koristeita kuusesta heittää. Isi ja äiti heitä joskus komentaa, aattona vaan puhuri ulkona tuivertaa.
Parasta joulua ei voi ollakaan, nyt kun lapsia tänä vuonna otetaan mukaan. Rakkaus on se niin voimakasta, loppiaisena syödäänkin lopuksi munakasta.

OIKEIN HYVÄÄ JOULU JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA TEILLE KAIKILLE!

1 kommentti: