tiistai 5. joulukuuta 2023

Pandan Joulukalenteri 2023 luukku 6

Leahn haaveet Suomesta

Terry Tiikeri oli menossa tapaamaan parasta tyttökaveriaan Leah Leijonaa. Leah oli Terrylle erityisen tärkeä henkilö ja hän piti tästä melkein yhtä paljon kuin vanhemmistaan.
Terry löysi Leah puutarhasta huokailemasta niin pohdiskelevasti.
"Hei Leah." Terry tervehti tyttöä, mutta Leah ei varmaan kuullut häntä. Terry yritti uudestaan, mutta Leah ei vieläkään huomannut häntä. Terry taputti sitten Leahn olkapäätä ja tämä hätkähti.
"Hui, kuinka sinä Terry tulit siihen niin äkkiä?" Leah kysyi, sillä hän säikähti hieman ystävänsä saapumista.
"Minä olin tässä jo pitkän aikaa ja yritin puhua sinulle, muttet kuullut minua." Terry selitti.
"Anteeksi, olin vaan ajatuksissani." Leah sanoi ja kertoi lukeneensa viime aikoina kirjaa kaukana sijaitsevasta Suomesta. "Siellä on tähän aikaan vuodesta usein lumiset maisemat ja havumetsät ovat siellä niin kauniita," hän luetteli ja huokaisi taas.
"Kuulostaa kyllä kauniilta." Terry sanoi, tosin hiukan ihmetellen mitä erikoista lumessa ja havupuissa oikein on.
"Höppänä. Tietysti se, että se on erillaista kuin täällä trooppisella turistisaarella on." Leah sanoi ja lisäsi: "Joku päivä aion matkustaa sinne ja nähdä kaiken tuon omin silmin."
Terry ei oikein käsittänyt miksi joku haluaisi matkustaa pois lämpimältä saarelta jonnekin kylmään paikkaan missä ei kasvanut edes mangoja.
"Minusta täällä on oikein mukavaa." Terry tokaisi "Minä en ainakaan aio lähteä täältä kokonaan pois."
"No, oikeastaan en minäkään." Leahkin myönsi "Enkä sitä paitsi ole menossa kokonaan sinne, vaan haluaisin joskus nähdä Suomen metsää ja palata sitten takaisin." hän selitti Terrylle.
"Huh, hetken jo luulin, että haluat muuttaa pois täältä." Terry sanoi huojentuneena.
"Älä ole naurettava, en tietenkään jättäisi sinua ja isääni yksin. Ja enhän minä edes tuntisi sieltä ketään." Leah sanoi ja halasi Terrya pussaten tämän poskea. "Sitä paitsi olisin ilman sinua liian yksinäinen." hän lisäsi kuiskaten.
terry hymyilli Leahlle. Sitten hän keksi idean: "Jospa ehdottaisin isälle ja äidille ja sinä isällesi, että menisimme jouluksi käymään Suomessa?"
"Ihanko totta?" Leah kysyi hämmästyneenä.
"Tottakai. He varmaan pitäisivät ideasta." Terry sanoi ja sitten he päättivät ehdottaa vanhemmilleen joululoma matkaa.
Saa nähdä suostuvatko Terryn vanhemmat ja Leahn isä siihen.

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti