tiistai 19. joulukuuta 2023

Pandan Joulukalenteri 2023 luukku 20

 Koristeet esille

Boldcutie oli ottanut koristeet valmiiksi ja odotti kavereitaan saapuvaksi suurtiin koristelutalkoisiin Lämpöjuhlaa varten. Luster Dawn oli itse ostoksilla ja Boldcutie päätti yllättää hänet koristelemalla paikat ennen, kun tämä palaisi takaisin.
"Täältä tullaan." kuului tuttu ääni ovelta. Siellä oli Appleseed, Spirit Smash, Blossom, Garnet ja Creamy Pie. He olivat tuoneet jopa suuren kuusen jota Appleseed veti kelkassa.
"Hienoa, että tulitte." Boldcutie sanoi "Ja onpa hieno kuusi."
"Nyt vaan on saatava se pystyyn." Appleseed sanoi miettien kuinka se onnistuisi.
"Helppo nakki." Blossom sanoi, napsutti sormeaan ja siinä sekunnissa kuusi oli pystyssä ja kiinitettynä kuusenjalkaan.
"Mainiota." Boldcutie sanoi ja neuvoi sitten mitä kukin tekisi talkoissa: "Jospa Spirit laittaisi koristeita korkeisiin paikkoihin, Creamy Pie ja Blossom laittaisi kuuseen karamelleja, Garnet ripustaisi roikkuvia koristeita ja Appleseed auttaisi minua valojen kanssa."
"Entäs minä?" Topaz, Garnetin pikkuveli kysyi. Hänkin halusi olla mukana talkoissa.
"Hmm, jospa toimisit työnvalvojana." Boldcutie ehdotti. Topaz ei ihan tiennyt mitä työnvalvoja tekee. Boldcutie selitti, että Topazin tehtävänä olisi vahtia, että jokainen tekisi osansa ja kaikki menisi hyvin. Topaz piti ideasta.
Niinpä koristelut alkoivat. Spirit ripusti korkeisiin paikkoihin koristenauhoja ja sun muuta hienoa, Garnet ripusti kuuseen kauniita palloja ja misteleitä, Appleseed autteli Boldcutieta laittamaan valot ja Blossom varmisti, ettei Creamy Pie maistellut kaikkia karamelleja. Topaz teki sen mihin pystyi ja välillä auttoi apua tarvitsevia, koska oli tylsää vaan katsoa ja olla tekemättä mitään. 
Kaikki sujui yllättävän hyvin, mitä nyt pari palloa hajosi, osa valonauhoista meni solmuun ja muutama karamelli meni parempiin suihin. Kun jokainen teki osansa niin pian kaikki olikin valmista.
"No, kaikesta huolimatta tää sujui aika hyvin." Boldcutie kehui ja kiitteli ystäviään avusta.
Samalla Luster Dawn saapui paikalle ja hämmästyi näkemäänsä. Hän oli yllättynyt ja kaikki näytti hänestäkin oikein kauniilta.
"Koristelitko sinä tämän kaiken?" hän kysyi Boldcutielta.
"Olen, mutta kaverit auttoivat." Boldcutie sanoi ja katsoi kavereitaan kiitollisena.
Sitten huomattiin, että kuusen latvasta puuttui tähti. Edellinen oli mennyt viime vuonna rikki ja nyt oli pikku pulma.
"Ei hätää, minulla on ratkaisu." Luster Dawn sanoi ja otti kassista uuden paremman kuusen tähden ja kertoi käyneensä ostamassa sen yllättääkseen Boldcutien.
"Olipa kiva yllätys." Boldcutie sanoi hymyillen ja Luster Dawn sai kunnian laittaa tähden kuuseen.
Nyt kaikki näytti vielä paremmalta ja koko porukka sai olla oikein tyytyväinen tulokseen. Ei menisi enää kauan, kun Lämpöjuhla koittaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti