perjantai 23. marraskuuta 2018

Top 10 Pokemonit Sun & Moon

10. Alolan Muk:
Kuvahaun tulos haulle alola muk
Muk oli ennestään siisti pokemon, mutta harmikseen, se muistuttaa liikaakin sen edellistä muotoa, Grimeriä. Mutta onneksi ne meni korjaamaan tätä Sun & Moon pelissä, ja ne teki Mukista toosi coolin värikkään, ja melkein kun sen kehossa olisi pieniä kiviä. Itseasiassa nuo "kivet" on kiteytyneitä myrkkyjä, ja koko värisekoitus muutenkin sisältää erillaista myrkkyä. Joten kannattaa ehkä olla koskematta Mukiin.

9. Komala:

Kuvahaun tulos haulle pokemon koala

Vihdoinkin fanit saivat koala-pokemonin, ja mä dikkaan koalista X3. Komala nukkuu koko ajan, mutta samalla se pystyy sekä syömään että taistelemaan nukkuessaan, siis kuinka siistii!^^ Harmi vaan ettei Komalalla ole omaa kehitysmuotoa, joka olisi isompi ja vahvempi versio, joka vihdoinkin heräisi, ja näkisi mitä maailmalla tapahtuu.

8. Alolan Exeggutor:

Kuvahaun tulos haulle alola exeggutor

Aluksi en ollut oikein innoissani tämän pokemonin disaingista, koska se että Exeggutorille tehtiin vain pidempi kaula, tuntui laiskalle päätökselle, mutta aloin sit ajanmittaa pitämään tästä versiosta, koska syy miksi sen kaula on pitkä, johtuu Alola alueen runsaasta auringonvalosta. Plus se on grass/dragon tyyppiä, vaikka ei pitkä kaula ja häntä teekkään siitä lohikäärmettä.

7. Bewear:

Kuvahaun tulos haulle bewear

Bewear on ihan kuin nallekarhu, minkä vuoksi se ei vaikuta yhtään pahantahtoiselta, etenkin kun se ei halua muuta kun antaa kouluttajalleen ison karhunhalauksen. Mutta ei saa antaa lempeän ulkonäön pettää, sillä Bewearin halaus on niin voimakas, että halittava henkilö voi jopa tuhektua hengiltä, mikä useinmiten on tahatonta. Tykkään Bewearista, koska se on sekä lempeä, että todella voimakas.

6. Wishiwashi:

Kuvahaun tulos haulle wishiwashiKuvahaun tulos haulle wishiwashi

Wishiwashi on niin syötävän sulonen silakkapokemon, ja kuulemma se on hyvänmakuinen, ja siksi monet haluavat syödä sen. Mutta ei kannata aliarvioida tätä kalaa, sillä Wishiwashi voi halutessaan yhdistyä tovereittensa kanssa, ja muuttua Shcool-form muotoonsa, joka on niin pelottava, että jopa Gyarados kalpenee sen rinnalla.

5. Popplio line:

Kuvahaun tulos haulle pokemon popplio line

Kun Pokemon Sun&Moonin startterit julkaistiin, niin juuri kukaan ei voinut sietää Popplionia, ja ihmettelen edelleen että, MIKSI?? Popplio on just sekä söpö, että hassun näköinen, kuin sirkuseläin. Ja sen kehitysmuodot ovat mitä kauneimmat, ja etenkin Primarina on niistä kaunein, se on melkein kuin merenneito, siis kui siistii! X3

4. Crabrawler:

Kuvahaun tulos haulle crabrawler

Crabrawler on siitä siisti että se on rapu, joka ei ole edes vesityyppiä, minkä vuoksi se sopii hyvin hämäämään eka kertalaisia. Lisäksi se on niinku nyrkkeilijä, täydellinen vastus Hitmonchanille. Harmi vaan että Crabrawlerin kehitysmuoto, Crabominable, ei ole yhtä cooli.

3. Alolan Marowak:

Kuvahaun tulos haulle alola marowak

Tykkään myös alkuperäisestä Marowakista, mutta alolan Marowak on kyllä paljon siistimpi. Ensinäkin sen luun päissä oletvat liekit tekee siitä hurjan, ja se että se on puoliksi kummitustyyppiä, sopii hyvin sen edellisen muodon Gubonen taustaan.

2. Lynanroc:

Kuvahaun tulos haulle lycanroc

Lynanroc on siitä erikoinen, että sillä on kolme eri versiota, ja kukin niistä on omalla tavallaan erillainen. Päivällä siitä tulee neljällä jalalla kulkeva, keskiyöllä siitä tulee kahdella jalalla seisova, kuin ihmissusi, ja illalla kehittyneenä se muuttuu noiden kahden muiden väliltä. Lycanrocissaon siis valinnan varaa, ja se just tekee siitä yhden siisteimmistä pokemoneista ikinä.

Kunniamaininnat: Mimikyu, Incineroar, Vikavolt, Salazzle, Tsareena, Passimian, Golisopod, Palossand, Turtonator, Alola Ninetales, Alola Sandslash.

1. Delidueye:

Kuvahaun tulos haulle decidueye

Mä dikkaan pöllöistä, ja linnuista ylipäätään. Ja Delidueye on ehdottomasti täydellinen pöllö pokemon. Se muistuttaa melkoisesti Robin Hoodia, etenkin kun se ampuu nuolia, ja sen siivet on kuin viitta. Vaikka Rowlet oli minuta alunperin yliarvostettu, niin kun viimein näytettiin kehitysmuodot, ja jokainen niistä oli täydellinen, ja etenkin Delidueye oli ehdottomasti suosikkini, ja se tulee aina olemaan paras pokemon Alolan alueelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti