torstai 4. elokuuta 2022

Uusi tarinaideailmoitus!

 Terve taas hyvät lukijani.
Oon pahoillani, että postauksien teko on ollut melko hidasta ja liki kuukausittainen juttu. On vaan työn takia liikaa tekemistä ja vapaa-ajallakin liian vähän aikaa. 
Mutta nyt aion tehdä pienen parannuksen postaus tahdissani. Nimittäin olen päättänyt kirjoitella satunnaisia fanfictioita liittyen yhden animaatiosarjan fanilapsihahmoihini, Alfred J Kwakiin. 
Nämä fanfictiot kertoo siis Alfredin ja Iiriksen lapsista, Juniorista, Melodysta, Annasta, Joonaksesta, Bramista ja Alfonsista. Tarinoissa seurataan heidän lapsuutta ja perhe-elämää, sekä tietty seikkailuja.
Jos ette vielä muista millaisia ne Alfredin lapset on lapsiversioina niin tässä muutama tieto niistä:

Junior: Lapsista rohkein ja vanhin, väriltään vaalean kellertävä. Junior on huolehtiva veli, joka toimii sisarien johtajahahmona ja on aina puolustamassa heikompiaan. Hänen haaveensa on olla jonain päivänä seikkailija, kuten isänsä. Junior osaa soittaa huuliharppua. Juniorin tuntomerkkinä ovat tuuhea tupsu päässä ja punainen huivi kaulalla.

Melody: Lapsista uteliain, väriltään vaaleanruskea. Melody on melko naivi, mutta myös nokkela ja kiltti, joskus ujokin. Melody osaa soittaa viulua ja hänen rakkaimmat esineet ovat hänen kultainen medaljonki ja pehmopupunsa. Melodyn tuntomerkit ovat lyhyt musta tukka, vaalean violetit hiuspinnit ja kultainen medaljonki kaulalla.

Anna: Lapsista rauhallisin, jonka Alfred nimesi äitinsä mukaan, väriltään vaalean kellertävä. Anna ja Melody ovat läheiset sisarukset ja he touhuavat usein asioita kaksin, kuten tytöillä on usein tapana. Anna rakastaa maalaamista ja pianonsoittoa. Annan tuntomerkit ovat vaalea poninhäntä, vihreä rusetti ja värikäs puuhelminauha kaulalla.

Joonas: Lapsista älykkäin, jonka Alfred nimesi isänsä mukaan, väriltään vaalean kellertävä. Joonas on ikäisekseen hyvin fiksu, mutta samalla hiljainen ja viettää enimmäkseen aikaansa lukien, vaikka hän toki leikkiikin sisariensa kanssa. Joonaksen tuntomerkit ovat vihreäsankaiset silmälasit.

Bram: Lapsista ilkikurisin, väriltään ruskea. Bram on kova kujeilemaan ja joskus hän kiusaa sisariaan, mutta ei kuitenkaan tarkoita pahaa. Hän välittää perheestään ja hänessä on muutenkin pehmeitä puolia, jotka tosin selviää vasta tarinoissa. Bramin tuntimerkit ovat mustat kiharat hiukset ja punainen lippalakki.

Alfons: Lapsista nuorin ja samalla pienin, väriltään kellertävän ja ruskean kirjava. Hän ei ole kovin fiksu ja jää joskus sisariensa jalkoihin ja on melkoinen mammanpoika. Mutta hän ei tosin ole mikään heikko ja tarinoiden aikana hän reipastuu pikkuhiljaa. Alfonsin tuntomerkit ovat lyhyet kiharat, kirjavat sulat ja vaalean vihreä kaulaliina.

Siinä oli kaikki tarpeellinen tieto Alfredin lapsista lapsina.
Voi olla, että pääsen pian kirjoittamaan ensimmäistä tarinaa heistä. Muistakaa toki, etten ole fanfiction ammattilainen, joten joissakin kohdissa saattaa olla pientä kankeutta. Yritän toki tehdä tarinoista viihdyttäviä ja lukemisen arvoisia.

Eipä siinä muuta kuin että kiitos lukemisesta ja toivon, että odotatte tarinoitteni tulemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti