lauantai 9. heinäkuuta 2022

TOP-10 My Little Pony hahmoa

 Heippa taas rakkaat lukijani.
Koska minulla alkoi kesäloma viikko sitten, niin ajattelin, että olisi aikaa taas tehdä uusi listaus tälle sivulle.

Kai muistatte sen MLP pahikset listan, jonka tein viime lokakuussa? No, tänään ajattelin kertoa Top-10 suosikkia MLP hahmoa, ja tarkoitan tuolla listausta HYVIS hahmoista, joista olen valinnut 10 suosikkiani. Ja se vasta olikin vaikee homma, koska My little pony sarjassa on ainakin satoja sivuhahmoja ja hahmoja ylipäätään.
Kuten pahis listani kanssa, listaan tänne 10 suosikki hahmoani sarjasta, en elokuvista. Eipä muuta kuin aloitellaan.

HUOM! Lista tulee jakamaan mielipiteitä ja saattaa sisältää spoilereita.

10. Prinsessa Celestia
Vaikka Prinsessa Celestia, Equestrian hallitsija, ei teekkään paljon mitään sarjassa, kuin toimii mentori hahmona Twilightille, hänellä on silti omasta mielestäni tärkeä rooli sarjassa. Siis kun ilman Celestiaa Twilight ei olisi ikinä onnitunut tietyissä asioissa ja selvästi hän on rakastettu ja hyvä hallitsija. Siis kukaan ei tunnu vastustavan Celestiaa ja lähes kaikki kunnioittavat häntä suuresti. Celestia on myös muutenkin niin majesteettisen näköinen ja hän tosiaankin ansaitsee siksi olla listalla mukana ja on syystäkin suosikki prinsessani.

9. Zecora
Zecora on siitä erikoinen hahmo, että hän on ainoa seepra. Ja se miten hän ilmaantui sarjaan, oli yksi parhaimpia tapoja. Aluksi häntä luultiin jonkinlaiseksi noidaksi, koska hän asui Ikivillissä metsässä ja keitti rohtoja. Kuitenkin hän osoittautui aivan erillaiseksi, kuin muut luulivat. Hän on myös hyvin viisas ja tietää paljon luonnon lääkkeistä. Pidän myös siitä kuinka hän sanoo kaiken riimitellen.
Zecora on tosin samalla vähän mystinen hahmo. Sarjassa ei ihan kerrota mistä päin hän on kotoisin, miksi hän tuli Equestriaan tai miksi hän toimii shamaanina. Kannattaisi ehkä alkaa lukemaan MLP sarjakuvia saadakseen tietoa. Siitä huolimatta Zecora on yksi mielenkiintoisempia ja myyttisempiä hahmoja.

8. Söpöysmerkin metsästäjätNämä kolme ponia, Apple Bloom, Sweetie Belle ja Scootaloo, ansaitsevat jaetun sijan listallani.
Söpöysmerkin metsästäjät ovat minun mielestä mielenkiintoinen kolmikko. Se kuinka nämä kolme yrittävät lähes koko sarjan ajan saada söpöysmerkkinsä, joka tekisi heistä kunnon poneja. He näkevät kovasti vaivaa ja kokeilevat monelaisia taitoja, kuitenkin epäonnistuen täysin. Ja juuri siksi sain eräänä päivänä olla heistä tosi ylpeä, kun he viimein onnistuivat tavoitteessaan, mutten kerro miten. Ja silloin kun he eivät etsi söpöysmerkkejään, he yrittävät tavanomaisia tavoitteita, kuten päästä kiusaajasta eroon, etsiä opelleen tosirakkautta tai muutenkin olla avuksi jolle kulle. Nämä kolme ovat täynnä kaikenlaisia ideoita ja niin arvaamattomia, että mitä tahansa voi sattua ja usein sattuukin. Siksi usein he saavat lopulta opetuksen siitä mikä ei kannata ja se juuri tekee heistä moraallisimpia hahmoja koko sarjassa.

7. Sugar Belle
Sugar Belle on minusta yksi ihailtavimpia sivuhahmoja ja yksi ainoista jotka pääsi mukaan listalle. Aluksi Sugar Belle oli Starlight Glimmerin vallassa oleva Our Townin asukas, joka kuitenkin vapautui lopulta vallasta. Myöhemmin hänestä tuli Big Macin tyttöystävä ja lopulta vaimo, ja sen myötä osa Omenaperhettä.
Sugar Belle on ehdottomasti yksi ihailtavimpia tyttöystävähahmoja. Hän ei välitä siitä onko Big Mac komea tai rikas, vaan koska tämä on avulias ja uuttera ori. Lisäksi, kun Big Mac erosi väliaikaisesti Sugar Bellestä, väärinkäsityksestä, ja lopulta tajusi virheensä, Sugar Belle antoi tälle anteeksi ja toisen tilaisuuden. Voisin melkein sanoa, että Sugar BellexBig Mac paritus on yksi lemppareistani koko fandomissa. (pitäisi ehkä tehdä listaus MLP pareista seuraavan ystävänpäivän tiennoilla)

6. Thorax
Kyllä, oli pakko laittaa hyvis Vaihdokas tähän listaan. Thoraxin backstory ei ehkä ole kovin omaperäinen, mutta se on minusta toteutettu hyvin. Aluksi Thorax oli Chrysalisen alainen, joka tosin oli erillainen kuin muut. Kun toiset Vaihdokkaat tekivät pahoja tekoja kuningattarensa käskystä, niin Thorax itse ei halunnut sellaista ja siksi hän yritti liittoutua ponien kanssa. Mutta ponit eivät tietenkään luottaneet häneen, mutta Spiken avulla hän sai lopulta tilaisuuden ja myöhemmin, kun hän muuttui, hänestä tuli Vaihdokkaiden uusi johtaja ja hyvä sellainen. Thoraxin uusi ulkomuoto on vaan niin siisti ja eeppinen, että se on juuri sen ja backstorinsa takia tällä listalla.

5. Spike
Nyt kun Spike tuli mainittua, niin onkin hänen vuoro olla listallani. Spike on siis lohikäärmepoika, josta tuli Twilightin ykkös assistentti ja luotettava ystävä.
Spike on tosi ystävällinen ja avulias lohikäärme, vaikka hän onkin fyysisesti kuin pikkulapsi. Hän on kuitenkin aika kehittynyt henkisesti ja on vaikea kuvitella, että hän olisi vielä vauvalohikäärme. Spike haluaa aina olla paras assistentti ja hän osaa myös pitää ystäviensä puolta. On toki hänessä myös huvittavia puolia ja joskus Spike saakin hymähtämään joissakin kohtaa. On myös suloista kuinka hän on ihastunut korviaan myöten Rarity poniin, ja tunne taitaa olla HIUKAN molemminpuoleinen. Ai niin, Spike kehittyy sarjassa myös fyysisesti, ainakin sillä tavalla, että hän saa siivet selkäänsä ja oppii lentämään. Olo on melkein kuin katsoisi pienen lapsen kasvua ja aikuistumista.

4. Fluttershy
Nyt päästäänkin pääkuusikon kimppuun. Ja näistä kuudesta on tosi vaikeaa valita omat suosikit. Mutta Fluttershy pääsi neljänneksi heistä listalleni. Fluttershy on samalla söpö, ihailtava ja omalla tavalla siisti hahmo. Kuten nimestä osaa pätellä, Fluttershy on luonteeltaan ujo ja vähän arka poni. On välillä säälittävää katsella kuinka hän toimii muiden hahmojen ns. ovimattona ja tekisi mieli halia häntä. Mutta kuten useat hahmot, myös Fluttershy kehittyy henkisesti. Häneltä löytyy huolehtiva ja lempeä puoli, etenkin viattomille eläimille, joita hän tykkää hoivata kodissaan. Fluttershy oppi myös hallitsemaan pelkojaan ja sen avulla hän onnistui saamaan Discordista parhaan ystävän ja vaihtamaan puolta. Samalla hän osaa tosi paikan tullen pitää puoltaan, jos esimerkiksi hänen ystäviään tai eläimiä kiusataan. Ja silloin kun hänellä naksahtaa, silloin naksahtaa kunnolla. Fluttershyn seotessa kannattaa oikeasti juosta. Mutta onneksi hän on enimmäkseen leppoisa ja empaattinen hahmo, jota ei voi kuin ihailla.

3. Pinkie PieRakastan syntymäpäiviä suuresti. Ja Pinkie Pie on paras niiden järjestämisessä. Pinkie Pie on vaan niin hauska hahmo ja huomaakin millainen meemi hän on somessa.
Pinkie Pie on melkein kuin tyttö versio Nalle Puhin Tiikeristä, ainakin he ovat molemmat ylienergisiä ja täynnä virtaa. Pinkie Pie rakastaa myös kaikkea makeaa, kuten minäkin, ja hän työskenteleekin leipomossa. Hän on samalla myös iloa tuova hahmo, ihan sama kuinka masentunut joku on, niin Pinkie Pie on aina piristämässä. Hän on myös monien Ponyvillen asukkaiden kaveri ja hän on kaikessa vaan positiivinen. Tulisin varmasti Pinkie Pien kanssa toimeen. Söisimme kuppikakkuja ja joisimme jaffaa. 

2. Twilight Sparkle


Tottahan toki sarjan päähahmo pääsi mukaan listalle. Twilightin tarinaa oli vaan niin hauska seurata My little pony sarjaa katellessa ja se miten hän edistyy, tekee hänestä yhden parhaiten onnistuneita päähahmoja ikinä. Twilight on myös persoonaltaan mainio hahmo, kuten taisin mainita animoidut ihastukseni listalla. Hän ei jätä ystäviään pulaan ja auttaa heitä aina mielellään. Hän ei myöskään laita ystäviään paremmuus järjestykseen ja osaa antaa näille tasavertaista huomiota. Toki Twilight on josku turhan perehtynyt opiskeluunsa, mutta se toisinaan kannatti. Kuvitella nyt, alokkaasta oppilaaksi, oppilaasta prinsessaksi, prinsessasta Equestrian hallitsijaksi. Voiko sen paremmin hahmo enää kehittyä? Mutta ykkös sijan hahmo on kuitenkin Twilightiakin parempi hahmo sekä persoonaltaan, että hahmona.

KUNNIAMAININNAT: Prinsessa Luna, Big Mac, Starlight Glimmer, Rarity, Raindow Dash, Daring Do, Cheese Sandwich, Granny Smith.

1. ApplejackEhdottomasti paras hahmo pääkuusikosta, ja samalla paras hahmo koko sarjassa!
Mä dikkaan länkkäreistä paljon, ja Applejack on tosi hyvin länkkärimäinen ponityttö. Hänen cowboy-hattunsa ja lehmityttö taitonsa korostavat juurikin hänen länkkäri puoltaan oikein hyvin. Lisäksi Applejack on hyvä kuntoinen, aina ahkera ja työtä rakastava, mikä saa häntä kohtaan vain ihailua aikaan. Hänen toinen hyvä puoli on uutteruuden lisäksi hänen rehellisyys ja huumorintaju. Applejack osaa myös huolehtia perheestään ja toimii isosiskon roolin lisäksi melkein kuin äitihahmona pikkusiskolleen Apple Bloomille. Ja se miksi hän oma suosikkini, on vaan hänen sekä ahkera, että huolehtiva puolensa. Applejackia ei voi kuin ihailla ja ei se muuksi muutu.

Siinä olikin listaus 10 parhaasta MLP hahmosta. Jos teidän oma suosikki jäi mainitsematta, niin kertokaa toki mikä on teidän omat suosikkinne. Olisi hauska lukea niitä.
Kuitenkin, eipä muuta kuin hyvää kesäloman jatkoa ja nauttikaa kesästä kun vielä voitti. Hyvää jatkoa ja nähdään joko Deviantartissa tai seuraavan postauksen parissa.

2 kommenttia:

 1. Ekoilla kausilla mun lempihahmo oli Pinkie Pie, koska se lauloi parhaat laulut. Kuudennen kauden finaalin jälkeen mun lempihahmoksi tuli Starlight Glimmer. Mun muita suosikkihahmoja ovat Luna, Cadence, Flurry Heart, Soarin, Babs Seed (joka ois saanut olla mukana useammassa jaksossa), Gabby, Bulk Biceps, Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Countess Coloratura ja Cheese Sandwich. Mä oon tosi iloinen siitä, kun epilogijaksossa näytettiin, että Pinkie ja Cheese oli menneet yhteen, koska mä shippasin niitä neloskaudelta asti. Siitä epilogijaksosta tuli mieleen, että minkähän takia Twilight ja Spike tyhjensivät koko linnan silloin, kun olivat muuttamassa Canterlotiin, koska eikös yhdeksännen kauden avausjaksoissa sanottu, että Twilight haluaa Starlightin huolehtimaan linnasta ja ystävyyden koulusta, mikä tarkoitti varmaan sitä, että Starlight ois jäänyt asumaan Twilightin linnaan. Niin mä ainakin tulkitsin sen. Starlighthan oli muuttanut asumaan sinne linnaan kuudennen kauden alussa, joten miksei se ois voinut jäädä sinne, kun Twilight ja Spike muutti pois sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja suosikkeja sinullakin. :)
   Mustakin oli tosi mahtavaa, että Pinkie Pie ja Cheese Sandwich päättyivät yhteen. Vaikkakin ois ollut kivaa nähdä heidän suhdetta enemmän.
   Samaa mietin mäkin, kun oli pakko tyhjentää koko linna, vaikka Starlight selvästi muutti sinne. Kenties Twilight ei osannut päättää mitä hän ottaisi mukaan, joten hän otti kaiken.
   Yks mikä on mun mielestä loppujaksossa hauskaa, että jotkut asiat jätettiin fanien tulkitsemaksi, mikä nostaa vaan prosentteja.

   Poista