perjantai 6. toukokuuta 2022

Top 10 Dragon Ball hahmoa

 Olen viime aikoina katsonut Dragon Ball animesarjaa, klippejä ainakin. Mieleeni tuli viimeaikoina miten mielenkiintoiset hahmot siitä sarjasta löytyy ja päätin äsken tehdä Top 10 listan parhaista Dragon Ball hahmoista, omasta mielestäni.

HUOM! Pieni spoilerivaroitus ja lista tulee ehkä olemaan melko lailla mielipiteitä jakava.

10. Mestari RoshiJostain se päähahmon matkan on alettava ja yksi tarkeimpiä vaiheita Gokulle on hänen treenaaminen mestari Roshin kanssa.

Roshi pääsi listalleni juurikin siksi koska hän on sekä siisti että hauska hahmo. Hän on taitava taistelija ja hänen kykynsä kasvattaa suuret lihakset tuosta vaan on niin hienoa. Lisäksi hän oli ensimmäinen ihminen joka keksi Kamehameha-hyökkäyksen ja oli yksi ainoista joka osasi käyttää sitä. Hänen ehkä ainoa huono puoli on hänen perverssiluonne, mutta sekin on toisaalta myös hauska puoli hänessä ja ne on paikoitellen sovitettu hyvin tiettyihin kohtauksiin.

9. Hercule/Mr. Satan

Hercule on ehkä yksi mielipiteitä jakavin hahmo koko sarjassa. Itse pidän häntä yhtenä hauskimmista hahmoista ja hyvin tehtynäkin. Tiedän että Herculen ainoa huono puoli on hänen mahtaileva luonne ja se kuinka hän on olevinaan maailman vahvin vaikka onkin heikko verrattuna vaikka Z-Taistelijoihin. Mutta jos otetaan ki:tä hallitset tyypit pois niin Hercule on oikeastikin hyvin vahva taistelija verrattuna tavallisiin ihmisiin ja syystäkin maailman mestari ihmisten keskuudessa. Hän on myös rooliltaan melko tärkeä hahmo. Hän mm. heitti Android 16:n pään Gohanin luo minkä avulla Gohan muuttui Super Saiyan 2:ksi, sai Majin Buun lopettamaan ihmisten tappamisen ystävystymällä tämän kanssa sekä sai ihmiset antamaan energiaansa Gokun Spirit Bomb tekniikalle. Eli jos häntä ei olisi olemassa, maailma olisi tuhoutunut ties kuinka monta kertaa. Hänellä on myös huolehtiva puolensa ja hän välittää suuresti perheestään ja ystävistään.

8. Lordi Beerus


Ajatella että Beerus on Tuhonjumala ja yksi kaikkien aikojen voimakkaimpia taistelijoita koko universumissa. Hän on niin kuin niin vahva että hän pystyy tuhoamaan kokonaisia planeettoja vain naputtamalla sormeaan ja jopa ylpeä Saiyan prinssi Vegeta pelkää häntä. Mutta Beerus on onneksi melko laiska ja nauttii sen sijaan herkullisen aterian ja nukkuu niiden välissä. Siksi hän onkin lempi anti-sankari hahmojani, koska hän on sekä vahva että mukavuudenhaluinen.

7. Broly (Super)


Mun oli vaikeaa valita otanko Brolyn joko Z-leffasta vaiko Super-leffasta. Lopulta valitsin Superin Brolyn, koska tämä hahmo on ehkä hiukan paremmin kirjoitettu ja on muutenkin mielenkiintoisempi. Broly on siis niin vahva että Gokun ja Vegetan oli pakko fuusioitua taistellessa tätä vastaan ja hänen Legendaarinen Super Saiyan muto on vaan niin siisti ja mahtava. Lisäksi hänen persoonansa on parempi kuin Z-versiollaan, hahmo joka on elänyt vieraalla planeetalla ja tavattuaan muita hahmoja hän käyttäytyy kuin Tarzan tavattuaan Janen. Toivon totisesti että tulemme näkemään Brolya jossain tulevassa Dragon Ball seikkailussa tai pelissä.


6. Vegeta


Olisi kunnialoukkaus jos en laittaisi Saiyanlaisten prinssiä Vegetaa listalleni ja en ihmettele miksi. Vegetalla on yksi parhaimpia hahmokehityksiä sarjassa. Aluksi hän oli yksi päävihollisista ja sen jälkeen hänestä tuli Gokun kanssa kilpaileva anti-pahis ja lopulta anti-sankari joka haluaa olla kaikkien aikojen vahvin soturi koko universumissa. Hän kehittyykin koko ajan vahvemmaksi, mutta kokee sen jälkeen nöyryyttävän häviön, mutta nousee kuitenkin aina jaloilleen tappionkin jälkeen. Nykyään hän onkin Gokun kanssa melko samalla tasolla ja heidän ystävyys vain vahvistuu. Hän myös kehittyy henkisestikin ja oppii ajan kanssa välittämään muistakin kuin itsestään ja hänestä tulee myös aina vaan parempi aviomies Bulmalle ja isä Truksille ja Bullalle.

5. Tulevaisuuden TrunksTottakai kun kyseessä on toiminta anime niin täytyy siinä olla tulevaisuuttakin. Ja tulevaisuus onkin tosi karu ja kuin maailmanlopun jäljiltä. Minkä vuoksi Trunks, Vegetan ja Bulman poika, saapuukin tulevaisuudesta varoittamaan päähahmoja tulevasta. Ja jo ensikohtaamisella näkeekin miten badass koko hahmo onkaan, hän osaa Super Saiyanin ja pystyi kukistamaan Maahan saapuneen Friezan ihan tuosta vaan. Trunks on lisäksi taitava käyttämään miekkaa ja hänkin kehittyy saagan edetessä niin henkisesti kuin fyysisesti. Hänestä on myös paljon hyötyä sarjassa ja ilman häntä jatkoa ei olisikaan. 

4. GohanMikäs olisikaan yksi siisteimpiä hahmoja sarjalle kuin päähahmon esikoinen Gohan. Gohanin kehitys on ehdottomasti siistein, aluksi piloille lellitty itkupilli joka oppi lopulta huolehtimaan itsestään ja kerran hän oli jopa vahvempi kuin Goku. Gohan on myös todella viisas, kiitos Chi-Chin antamien oppituntien treenaamisen ohella. Sääli vaan että Gohan ei enää treenaa niin usein ja keskittyy enemmän tiedemiehen hommiin. Mutta silti hänen perhe-elämä vaimonsa Videlin ja tyttärensä Panin kanssa on ihanaa katsottavaa. Gohan on myös hyvä isoveli Gotenille ja jos hänelle annettaisiin mahdollisuus, hänestä voisi tulla vielä parempi hahmo.

3. PiccoloPiccololla on melko samanlainen tausta kuin Vegetalla. Aluksi hän oli Gokun yksi pahempia vihollisia ja lopulta he liittoutuivat keskenään ja ovat nykyään kilpailijamielisiä kavereita. Piccolo on myös syy siihen miten Gohanista tuli itsenäisempi ja vahvempi, vaikkakin hänen koulutukset olivat melko kyseenalaistavia. Piccolosta tuli kuitenkin lempeämpi ja hän on nykyään lapsenvahtina Panille kun tämä oli pieni. Lisäksi yksi hänen mielenkiintoisia tapoja on ettei hänen tarvitse syödä ruokaa ja hänelle riittää vain hörppy vettä silloin tällöin. osaisinpa minäkin elää sillä tavalla.

2. Goku
Ei ole yllätys että päähahmo on näin korkealla sijalla. Goku on vaan niin hyvä päähahmo ja hänen kehitystään on mahtavaa seurailla. Alokkaasta universumin vahvimmaksi, siis kuinka siisti juttu se onkaan. Vaikka Goku onkin höpsö ja välillä vastuuton niin hän kuitenkin haluaa vain hyvää ja suojella kotiplaneettaansa kaikelta pahalta. Hän lisäksi välittää kyllä perheestään ja viettääkin heidän kanssa aikaa kun hänellä on aikaa. Goku on myös kova syömään ja joskus kadehdin hänen kykyä syödä mitä vaan ilman että lihoo lainkaan.

KUNNIAMAININTA: Majin Buu, Pan, Krillin, Tien Shinhan, Pikkon, Android 18, Bardock

1. UubVaikka Uub on vähiten käytettyjä hahmoja, niin se miten hän syntyi ja millaisia mahdollisuuksia hänellä olisi tulevaisuudessa tekee hänestä parhaan hahmon Dragon Ball sarjassa.
Sen jälkeen kun Kid Buu hävisi taistelun Gokua vastaan hän syntyi Gokun pyynnöstä uudestaan ihmisenä ja tällä kertaa hyvänä tyyppinä. Ja kun Uub lopulta kohtasi Gokun maailman vahvin turnauksessa hän osoittautui yhtä vahvaksi kuin Kid Buu ja Goku ehdotti että alkaisi treenaamaan tämän kanssa. Ja sen jälkeen jääkin mysteeriksi mitä seuraavaksi tapahtui, jos GT:n tapahtumia ei lasketa.
Mielenkiintoisinta Uubissa on se kuinka fanit ovat tehneet fanfictiota siitä mitä Uubille tapahtui sen jälkeen kun alkoi treenaamaan Gokun kanssa ja millaisia voimia hänellä on. Itsekin olen suunnitellut omaa tarinaa. Ja juuri siksi Uub on mun ehdoton suosikki, koska hän on niin mystinen hahmo ja antaa faneille paljon mahdollisuuksia tehdä omia tarinoita hänestä.

Siinä oli tämän kertainen listaus. Toivottavasti tykkäsitte ja kertokaa toki jos teillä on omia suosikkeja, odotan innolla että saan lukea niitä.^^
Eipä muuta kuin hyvät jatkot ja hyvää kevään viettoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti