perjantai 18. helmikuuta 2022

Fanihahmo anatomiaa: Boldcutie

 Jotkut varmaan tietävät että olen Brony, eli kattelen My Little Pony nimistä sarjaa. ainakin kattelin silloin kun se oli suuri hitti. Nykyään kattelen vaan joitakin klippejä, mutta harvemmin kokonaista jaksoa.
Nyt aion esitellä teille yhden ensimmäisiä fanihahmojani joita olen ikinä tehnyt MLP sarjaa varten ja jolla on mielenkiintoinen tausta.
Kyseessä on hahmo nimeltä Boldcutie.

(Boldcutie vuonna 2020)

Boldcutie on nykyään Shining Armoryn ja Prinsessa Cadancen poika ja Flurry Heartin pikkuveli. Hän opiskelee tätinsä Twilightin taikakoulussa ja yhtenä päivänä hänet lähetettiin Ponyvilleen missä hän tapasi uudet ystävänsä, mikä on kyllä toinen juttu.

Uskokaa tai älkää, alunperin Boldcutie oli aivan eri hahmo ja sillä oli erilainen rooli tarinassani. Hän oli pandan värinen alicorn ja hänellä oli jopa suhde Twilight Sparklen kanssa.

(Boldcutie 2013, en löytänyt parempaa kuvaa)


Kuten kai arvasitte, luovuin tästä ideasta sen jälkeen kun Flash Sentry astui kuvaan ja aloin pitää TwilightxFlash parista.
Boldcutie alkoi olemaan sitten jonkin aikaa Trixie nimisen ponin kanssa, mutta siitäkin luovuin aika pian. Nykyään Boldcutie on sinkku ja aivan eri näköinen uudella taustalla ja tästä versiosta missä hän on Flurry Heartin veli, pidän paljon enemmän kuin edellisestä.

Boldcutie on luonteeltaan ystävällinen ja kohtelias, niin kuin prinssin kuuluu olla. Hän on tosin myös melko ujo, minkä vuoksi hänen oli aluksi vaikea löytää ystäviä. Mutta hän on samalla rohkea ja on aina valmis auttamaan muita poneja. Hän pitää eritoten pannukakuista ja taikomisesta. Hänellä on lemmikki kultapanda nimellä Tousle, minkä Twilight oli antanut hänelle syntymäpäivälahjaksi kun hän oli pieni.

(Tousle, Boldcutien lemmikki)


Eipä tämän kummempaa ole kerrottavaa Boldcutiesta. Kiitti kun luitte tämän ja jos haluatte niin lisää on vielä tulossa kunhan ehdin.
Eipä siinä muuta kuin hyvää jatkoa ja nauttikaa vielä talvesta kun voitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti