lauantai 13. helmikuuta 2021

TOP-10 animoitua ihastustani

 Oikein mukavaa ystävänpäivää kaikille lukijoilleni!

Monella meistä on varmaan ollut elämässään ihastuksia, joita joko ihailemme ja haaveilemme olevamme heidän kanssa yhdessä.
Minullakin on muutamia ihastuksia animaatiosarjoista, leffoista ja videopeleistä. Päätin listata teille kymmenen animoitua naishahmoa, joihin olin lapsena ihastunut ja kerron myös syitä miksi.
Nauttikaa listasta ja kiitos ennakkoon lukemisesta.

HUOM! Seuraava listaus tulee ehkä olemaan mielipiteitä jakava ja samalla sisältää pieniä spoilereita.

10. Neyla (Sly Cooper 2)

Vaikka Neyla olikin jälkeenpäin aika julma ja petollinen petturi, hän on minusta silti yksi hurmaavimpia pahishahmoja ja paras naishahmo Sly Cooper historiassa.
Neyla on tosi ovela ja on hyvä pääsemään miesten pään sisään. Minutkin Neyla hurmasi enimmäkseen ulkonäöllään. Ainoa huonopuoli, petturuuden lisäksi, on että Neyla ei tunnu hymyilevän ollenkaan pelin aikana. Olisi niin kiva nähdä hänen hymyilevät söpön viattomasti.
Nykyään en enää ihaile Neylaa samalla tavalla kuin ylä-asteella, mutta hän on silti yksi mun suosikki Sly hahmoista ja on yhä sääli, että hänen piti kuolla pelin lopussa.

9. Pan (Dragon Ball GT)


Pan oli yksi ensimmäisiä ihastuksiani teini-iässä, kun katselin ekaa kertaa Dragon Ball GT sarjaa, mikä on musta ihan hyvä Dragon Ball sarjoja, vaikkei Z:n veroinen.
Pan on Gokun pojan, Gohanin tytär ja sen myötä Gokun ainoa lapsenlapsi. Hän on myös yksi päähahmoista GT sarjassa.
Syy miksi olin ihastunut Paniin oli se, että ihailin niinä aikoina poikatyttöhahmoja ja Pan on lähes täydellinen esimerkki sellaisesta. Tyttö joka urheilee paljon, ei turhia hienostele ulkonäöllään ja on samalla todella hyvin hurmaava, vaikkakin vähän ärhäkkä
Pania kohtaan muilla faneilla on tosin pieni viha-rakkaussuhde. Jotkut ihailee häntä ja toiset vihaavat, mikä johtuu hänen äkkipikaisesta ja lapsekkaasta luonteestaan. Itse kuulun edelleen ihailijoiden joukkoon ja Pan on sen vuoksi yksi mun suosikki naishahmoista ja yksi parhaista Dragon Ball hahmoista.

8. Ty-Lee (Avatar)Kun katselin ylä-asteella Avatar sarjaa ja kuvaan astui notkea ja kaunis sirkustaitelija, Ty-Lee, olin jo muutaman jakson jälkeen suorastaan ihastunut häneen.
Ty-Lee on Azulan, Zukon isosiskon, hyvä ystävä ja yksi tämän rikostovereista. Hän on sekä hurmaava, että hyvä taistelija. Hänen erikoiskykynsä on lamaannuttaa vastustajan tietyt osat ruumiista ja hän on todella notkea ja ketterä.
Ty-Leessä ihailin hänen söpöyttä ja viatonta persoonaa. Hän ei ollut niin ilkeä kuin Azula ja hän on muutenkin tosi suosittu poikien keskuudessa. 
En ihaile häntäkään enää samalla tavalla, kuin ennen, johtuu kai siitä etten ole katsonut Avataria kunnolla vuosiin. Mutta silti Ty-Lee on yksi ikimuistoisempia hahmoja koko sarjassa.

7. Vitani (Leijonakuningas 2)


Vaikka Vitanilla oli tosi pieni rooli Leijonakuningas 2:ssa, hän on oli yksi ainoista eläinhahmoista, joihin olin ihastunut vanhemmiten.
Vitani on Ziran tytär ja Nukan ja Kovun sisar. Hänet oli koulutettu taistelemaan ja tappamaan vastustajansa, eikä hän siksi aluksi erottanut oikeaa väärästä. Mutta elokuvan lopussa hänen silmänsä aukesivat ja hänestä tuli yksi hyvistä hahmoista.
Vähän harmi, ettei Vitanista kerrota paljoa eikä hän oikeen pääse loistamaan elokuvassa. On kyllä onni, että hän sai merkittävämmän roolin Leijonakaarti sarjassa.

6. Jasmine (Aladdin)Jasmine oli ensimmäisiä Disney prinsessoja, joihin olin oikeasti ihastunut. Jasmine on vaan niin kaunis prinsessa ja hänen Arabialainen persoonansa on vaan niin erikoinen ja muista prinsessoista poikkeava. Mun on pakko tunnustaa, että olin joskus, ja vähän vieläkin, katteelinen Aladdinille. Vaikka toisaalta Aladdin ja Jasmine on yksi mun lemppari Disney parituksista.
Jasmine on Agraban prinsessa. Hän ei prinsessan roolistaan huolimatta ole mikään heiveröinen neitonen ja hän osaa pitää hyvin puolensa.
Mutta tietenkin Jasminessa on joitakin vikoja. Hän osaa välillä olla turhan vaikeasti tavoiteltava ja hän ajaa jääräpäisyydellään kaikki mahdolliset kosijat tiehensä eikä anna näille edes tilaisuutta. Ja samalla hän tuntuu suuttuvan turhista asioista ja Aladdin joutuu melkolailla miellistelemään häntä. Siitä huolimatta Jasmine on kuitenkin tosi uskollinen Aladdinille, eikä missään nimessä pettäisi tätä, mikä tekee Jasminesta todella ihailtavan naisen, vioistaan huolimatta.

5. Nani Pelekai (Lilo & Stitch)
Nani on Lilo isosisko ja tämän holhooja heidän vanhempien kuoltua. Nani on aina kiireinen töittensä takia, mutta yrittää parhaansa huolehtiessaan siskostaan.
Nani huolehtiva ja uuttera luonne on syy, miksi ihailen häntä nykyään. Itseasiassa Nani on ensimmäisiä naishahmoja, joita aloin ihailla luonteensa takia.
Ainoat huonot puolet Nanissa on tietenkin se, että hän ei ainakaan alussa vaikuttanut miltään parisuhde tyypiltä, mikä johtui tietenkin hänen hankalasta elämästä. Mutta olen samalla sitä mieltä, että hän voisi tarvita mieshahmoa elämäänsä joka olisi Lilolle kuin isoveli. Ja kuten Jasminen ja Aladdinin kanssa, olin myös katteellinen Davidille, joka onnistui myöhemmin hurmaamaan Nanin sydämen. Tosin David on ihan sopiva mieshahmo Nanille, mutta silti.

4. Minni Hiiri (Mikki Hiiri)

Minni on kyllä yksi söpöimpiä Disney likkoja aikoihin. Ja hänenkin kohdalla olen joskus kateellinen Mikki Hiirelle, Minnin poikaystävälle.
Syy miksi ihailen Minniä, on hänen viattomuus ja hyväntahtoinen luonne. Hän haluaa Mikiltä vain täydellistä parisuhdetta, mitä hän ei aina tunnu saavan Mikin ainaisten seikkailujen takia, varsinkaan kun Minnie tyytyy jäämään usein kotiin. Lisäksi Minni on tosi huolehtiva persoona ja hän ei halua loukata ketään. 
Minni on siinä mielessä parempi kuin Iines Ankka, sillä Minni ei aina suutu turhista, paitsi silloin kun on pakko. Ja hän on edelleen uskollinen Mikille, sattui mitä sattui. (tässä vaiheessa on hyvä sanoa, että ihailen naisissa enemmän uskollisuutta ja sisäistä puolta enemmän kuin ulkonäköä)

3. Kim Possible (Kim Possible)Vaikka en ole kattonut Kim Possiblea vuosiin, niin Kim Possible oli yksi omia teini-ihastuksia ja ihailen häntä vähän vieläkin. (pitäisi kai katella sitä sarjaa uudestaan nyt kun mulla on Disney+)
Kim on agentti joka ratkaisee rikoksia ja siinä ohella käy koulua, mikä ei varmana ole kovin helppoa teinitytön elämässä.
Kimissä ihailen enimmäkseen hänen luonnetta ja nokkeluutta. Vaikka hänen ulkonäkönsä on aika bimbomainen, hän ei ole todellakaan mikään turhamainen pissis ja hän ei pelkää pientä likaa. Lisäksi Kim on muistaakseni osoittanut sarjassa huolehtivaisuutta ja vaatimattomuutta. Hän puolustaa heikompiaan ja on aina valmiina auttamaan.
Kimistä ei muista juurikaan vikoja, mikä tekee hänestä oikein hyvän naishahmonsilmissäni.

2. Judy Hopps (Zootropolis)
Kun kattelin Zootropolista ensimmäistä kertaa, olin todella ihastunut Judyyn. Eikä ihmekkään sillä Judy on sekä ulkonäöltään, että luonteeltaan todella mainio naishahmo koko Disney historiassa. Ihailen Judyssa etenkin hänen päättäväistä ja huolehtivaa luonnettaan. Hän ei koskaan luovuta unelmissaan eikä anna minkään estää hänen tavoiteissaan.
Judy on perehtynyt poliisin uraansa ja hän ei tunnu lannistuvan pikkuasioissa, varsinkaan jos on vähällä saada potkut tai joutuu mafian kynsiin. Hän näkee myös paljon vaivaa ja uskoo unelmiinsa mikä johtaa onneksi Judyn juuri sellaiseen mistä hän haaveilee.
Vaikka Judy on päättäväinen ja työhönsä perehtynyt, hän on samalla tosi sympaattinen ja ei halua loukata kenenkään tunteita. Erityisen söpöä oli kuinka hän vaipui kyyneliin, kun hän pyysi Nickiltä anteeksi erehdystään. Voisin sanoa, että häntä parempaa tyttöystävä ehdokasta tuskin löytyisi. Hän myös vaikuttaa naiselta joka voisi haluta rakastavan puolison ja perustaa jopa perheen.

1. Twilight Sparkle (My Little Pony: Ystävyyden Taikaa)


My Little Pony sarjassa on varmasti paljon ihailtavia hahmoja, mutta ei niin ihailtava kuin Twilight Sparkle. (Twilight on oikeasti yksi ihailtavia hahmoja Bronien keskuudessa)
Kun katselin ensimmäistä kertaa MLP sarjaa, olin melkein heti ihastunut oikeasti Twilightiin. Hän on vaan niin nätti ja hurmaava ponihahmo. 
Vaikka Twilight on todella perehtynyt kirjoihinsa ja opiskeluun, hän on samalla tosi huolehtiva ystävä ja hän osaa jopa toimia terapeuttina jos on pakko. Senkin jälkeen kun hänestä tuli prinsessa, hän ei muuttunut yhtään turhamaisemmaksi ja pysyi samana vanhana itsenään. 
Twilight vaikuttaa myös sellaiselta tammalta, joka voisi tarvita romantiikkaa elämäänsä. Harmi vaan, että Twilightilla ei ole oikein ori ihailijoita sarjassa. Flash Sentry on ehkä ainoa poikkeus, mutta hänkään ei saanut virallista suhdetta aikaan Twilightin kanssa.
Siitä huolimatta Twilight on yksi ihailtavia naishahmoja animaatio historiassa ja en ihmettele miksi moni muu Brony oli minun lisäkseni ihastuneet häneen. En voi muuta kun ylistää tätä uutteraa ja samalla kaunista tammaa sydämmeni kyllyydestä.

Tässä olikin 10 omaa animoitua ihastustani, joihin olin ihastunut joko nuorempana ja vähän nykyäänkin.
Kiitos kun luitte listani ja kertokaa toki ketkä ovat tai olivat teidän omast ihastuksen kohteenne animaatioissa. odotan innolla, että saan lukea omat mielipiteenne. 
Ja vielä hyvää ystävänpäivää kaikille^^.

6 kommenttia:

 1. Mun animaatio-ihastuksiin on kuulunut ainakin Nalle Puh. Ei-animoiduista hahmoista mä oon ollut ihastunut Vaahteramäen Eemeliin ja Risto Räppääjään. Mä näin joskus 9-10-vuotiaana melkein joka yö sellaisia unia, joissa Risto Räppääjä oli mun kaveri. Niissä unissa mä leikin Riston ja Nellin kanssa. Olin jossain vaiheessa ihastunut myös Lazy Townin pahikseen. Salkkari-hahmoista mun ihastuksiin on kuulunut Aki Nikkinen ja Tale Taalasmaa, joista ensiksi mainittu on mun suosikkihahmo kyseisessä sarjassa. Mä oikeesti itkin, kun Tale, Sanni ja Ilja kuoli viime kevään päätösjaksossa. Ton takia Elina piti tuoda takaisin uudella näyttelijällä, kun vanha näyttelijä ei halunnut palata Salkkareihin. Mitä sä muuten ajattelit, kun kuulit, että Elinalle tehdään re-casting? Ekoissa jaksoissa uusi Elina vaikutti aika... oudolta, mutta nyt mä oon jo tottunut siihen ja se on ihan hyvä. Varsinkin nyt, kun sillä on parempia juonikuvioita. Keväällä Elinalla on ollut tosi huonoja kuvioita, kuten Elinan ja Talen välirikko, Elinan ja Sannin riitelykuvio ja Elinan ja Samulin suhde. Onneksi ne erosi, koska Elina ja Noel on paljon parempi pari. Mä toivon myös, että Kari ja Linda palais yhteen ja toisaalta en toivo sitä. Mä toivon, että ne palais yhteen, koska en tykkää Karista ja Sallasta parina ja en toivo niiden yhteenpaluuta, koska shippaan Lindaa ja Mikiä. Palatakseni vielä tohon päätösjaksoon. Mä ajattelin, että edes Tale selviäis siitä onnettomuudesta, mutta trailereista sai selvästi sellaisen kuvan, että kaikki kolme kuolee siinä. Salkkareissa on ennenkin yritetty johtaa katsojia harhaan, joten mä ajattelin, että niin tehtäis myös siinä syyskauden trailerissa, joten siksi mä ajattelin, että Tale selviää, mutta ei selvinnyt. Toi kopterin putoaminen vaikutti muutenkin epäloogiselta. Kun Tale meni hakemaan passiaan, niin Sanni istui auton etupenkillä. Sitten kun se kopteri oli putoamassa, niin Sanni oli ottamassa Iljaa takapenkin kautta ja Tale etupenkin kautta. Tosta harhaanjohtamisesta tuli mieleen, kun syyskaudella oli yksi jakso, jonka nimi oli Ken vois liekin sammuttaa?, niin mä olin ihan varma, että Kentsu ois tulossa takaisin Salkkareihin, mutta ei tullut. Mä toivon oikeasti, että Kentsu tulis takas Salkkareihin. Varsinkin nyt, kun Elina on taas mukana siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, aikamoisia ihastuksia sulla.:D Ja tulipas pitkä kommentti.
   En oikeen tiiä mitä mieltä olisin, kun en enää nykyään kattele salkkareita.

   Poista
 2. Korjaus: Azula on Zukon pikkusisko, ei isosisko.


  Ja jos tämä blogin lukijakunnasta löytyy DeviantArt-ihmisiä, niin käykää ihmeessä tsekkaamassa minun sivuni DeviantArtista:

  https://www.deviantart.com/huhkain95/gallery

  Olen hiukan onneton, kun DeviantArt-työni eivät tunnu herättävän maanmiesteni huomiota, joten siksi yritän aina löytää tilaisuutta mainostaa sivuani jotenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mä oonki huomannut sun profiilisi aiemmin^^. Pitänee alkaa watchata.

   Poista
 3. Jasmine on kyllä ihan ansaitusti listalla! Uskallan jopa sanoa, että kyseessä on kaunein prinsessa disneyltä! (fanitin Jasminea lapsena tosi paljon :D) Tällaisia animaatio-ihastuslistoja on hauska lukea. Itse en keksi lapsuudestani kuin yhden animaatioihastuksen: Peter Pan. Suurimpana syynä saattaa olla se, että ihailin sen lentokykyä todella paljon. Aikuisena voin myöntää olleeni hieman ihastunut Liikkuvan linnan Hauru-velhoon, joka on aika hottis.

  Mielenkiintoinen blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja kiva että pidit blogistani^^.
   Peter Pan ja Hauru ovat todellakin hyviä valintoja ja mustakin ne on aika kivoja hahmoja. Ja mä jopa rakastan niiden leffojakin kovasti.

   Poista