lauantai 9. helmikuuta 2019

Top 10 Pokemonit X & Y

10. Goodra
Kuvahaun tulos haulle goodra

Goodra on tosi kiltin näköinen, mutta samalla hyvin voimakas. Ja sekin, että pienestä Goomysta kehittyy iso ja vahva Goodra, tekee siitä tosi siistin. Samalla Goodra on mun suosikki Pseydo legedary poksu.

9. Aurorus
Kuvahaun tulos haulle aurorus

Aurorus on tosi kaunis fossiilipokemon, ja se voittaa kauneudellaan jopa Lapraksen. Sen harjakset on kauniit, ja sen tyypitys, rock/ice on tosi mielenkiintoinen.

8. Pyroar
Kuvahaun tulos haulle pyroar
Pyroar on tosi siisti tulileijona, ja sillä on täydellinen sukupuolieroavaisuus, etenkin mä tykkään sen naarasversiosta.

7. Talonflame
Kuvahaun tulos haulle talonflame

Siisti tulikotka, ja täydellinen esimerkki siitä kuinka pienestä voi kasvaa tosi vahva taistelija.

6. Florges
Kuvahaun tulos haulle florges

Florges on tosi nätti fairy pokemon, ja mielenkiintoiseksi tästä tekee se, että sillä on useita värivaihtoehtoja. Lisäksi se osaa hyvin hämätä tulipokemoneja, koska se näyttää ihan ruohotyypille.

5. Sylveon
Kuvahaun tulos haulle sylveon

Ehdottomasti parhain fairy poksu 6 geneltä. Ja sen kehittäminen on melko erikoinen, Eeveen täytyy osata yksi fairy tyypin liike, ja sit sen pitää nostaa level, kun sen Affection mittarissa on vähintään kaksi sydäntä.

4. Trevenant
Kuvahaun tulos haulle trevenant

Ajatuskin siitä että tää pokemon oli alkujaan eksynyt lapsipoloinen, saa minua säälimään tätä metsänsuojelijaa. Ja lisäksi sen ulkonäkö on melkein kun jostain halloween tarinasta otettu.

3. Hawlucha
Kuvahaun tulos haulle pokemon hawlucha

Ehdottomasti oma suosikki taistelutyypin pokemon, painija haukka, ei hemmetti. Sen siivet on kuin viitta, ja ihan kun sillä olisi mainijan naamari päällään. Harmi vaan ettei Hawluchalla ole kehitysmuotoa, koska se tekisi siitä entistä siistimmän.

2. Greninja
Kuvahaun tulos haulle greninja

Ehdoton oma suosikkini Kalosin alokkaista, koska se on ninjasammakko, ja että sen kaulahuivi on kieli, on tosi erikoinen asuste. Mahtaakohan Greninjalla olla koko ajan kieli kuivana? XD

1. Pancham ja Pangoro
Kuvahaun tulos haulle pancham and pangoro

Pancham on ehdottomasti mun oman tiimini maskotti, ja mahdollisesti oma pokemonsonani. Ja Pangoro on niin badass, se on melkein kun isoveli joka suojelee kiusaajilta, tai kung fu panda, joka yksin kaataa koko vihollisarmeijan. Unohdinko sanoa että rakastan pandoja enemmän kun mitään muuta eläintä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti