torstai 14. helmikuuta 2019

Top 10 animoitua paritusta

Animaatiomaailma on täynnä romantiikkaa, ja animoituja parituksia löytyy paljon.
Näin ystävänpäivän kunniaksi päätin tehdä uuden Top 10 listan, joka kertoo suosikeista animaatio pareistani. Kerronsiis syitä miksi pidän tästä parista, ja kuvailen mikä tässä parissa on söpöä. Aluksi listalle pääsee hahmot, jotka eivät oikeasti ole pareja, mutta olisi kyllä kiva jos heille syntyisi romantiikkaa, ja listan edetessä listalle pääsee oikeita pareja.

Huom! Teksti saattaa sisältää spoilereita.


10. Po ja Tiikeritär

File:20111204120540!Stripedpanda.png

Vaikka näille kahdelle ei ole Kung Fu Panda elokuvissa syntynyt romantiikkaa, niin monet fanit ovat tehneet näistä kahdesta fanarttia ja fanfictiota, ja aloin itsekkin tykätä tästä parista Kung Fu panda 2:sen jälkeen.
Syy miksi paritan heitä, on se, koska Po ihailee Tiikeritärtä, ja aluksi Tiikeritär ei pidä Posta, mutta loppuamyöten hän alkoi kunnioittaa häntä, kun Po osoitti lahjakkuutensa, ja jatko-osissa heidän ystävyytensä vahvistui koko ajan. Ja voi olla että heillä on edes jollailailla tunteita toisiaan kohtaan, vaikkeivät he näytä sitä.

9. Judy ja Nick

Aiheeseen liittyvä kuva

Kuten Po ja Tiikeritär, näistäkin on tehty paljon fanarttia ja fanfictiota, ja itsekkin aloin pitämään Judysta ja Nickistä parina, katottuani Zootropoliksen.
Syy paritukseen on, koska he ovat niin suloinen parijoukko, ja heidän välinen ystävyys on niin voimakas, että heille voisikin syntyä romantiikkaa, ja heitä ei haittaisi heidän rotuero. Toivoisin että jos joskus tulisi Zootropolis 2, niin siinä Judyn ja Nickin välille syntyisi muuta kun ystävyyttä.

8. Hamtaro ja Bijou

Kuvahaun tulos haulle hamtaro and bijou

Ai että, lapsuuteni suosikki paritus! X3 Kun ala-asteella aloin katteleen Hamtaroa, niin yllättäen aloin parittamaan näitä kahta yhdessä, ja minulla oli jopa omat pehmolelut Hamarosta ja Bijousta.
Syy paritukseen on se, että Bijou alunperin ihastui Hamtaroon, ja Hamtarokin tuntuu välittävän Bijousta. harmi vaan, että Hamtaro onvielä liian lapsekas ymmärtämään romantiikan päälle, mutta ehkä ajanmyötä heistä tulisikin kumppanit.

7. Spike ja Rarity

Kuvahaun tulos haulle spike and rarity

Tästä parista voi olla monta mieltä, mutta minusta Spike ja Rarity ovat söpöin My Little Pony pari ikinä. (kyllä, olen Brony) Jotkut saattavat sanoa tätä pedofiili paritukseksi, mutta minulla on omat logiikat tälle parille. Esimerkiksi se, että Spike on lohikäärme, ja lohikäärmeet ikääntyvät eri tavalla kun ponit, ja Spike on muutenkin persoonaltaan aikuisempi kun muut lapset MLP:ssä, ja jos Spikelle antaa muutaman vuoden aikaa, hän saattaisi olla jo melkein aikuinen. (kommentoikaa mitä mieltä olette tästä logiikasta)
Syy paritukseen on se, että Spike on kovasti ihastunut Rarityyn, ja tekee kaikkensa ollakseen tälle mieliksi, ja Rarity tuntuu välittävän Spikestä kuin pikkuveljestä, ja kutsuu tätä söpösti Spikey-Wikeyksi.

6. Aladdin ja Jasmine

Aiheeseen liittyvä kuva

Aladdin on yksi suosikeista Disney elokuvista, ja Aladdin ja Jasmine on kuin luotu toisilleen. Täytyy tosin myöntää että olen vähän kateellinen Aladdinille. XD
Sy paritukseen on se, että Jasminea ei tunnu haittaavan se, että Aladdin oli alunperin köyhä katurotta, ja Aladdinkaan ei tunnu rakastavan Jasminea vain siksi, että hän on prinsessa. On onni että he lopulta päätyivät naimisiin, vaikka vasta jatko-osassa.

5. Aku ja Iines

Kuvahaun tulos haulle donald and daisy

Vaikka sarjakuvissa Akun ja Iineksen suhde on tosi kyseenalaistavaa, niin piirretyissä heidän suhteensa on paljon parempi, ja he ovat muutenkin suloisia yhdessä.
Syy paritukseen on se kuinka Aku tekee kaikkensa ollakseen Iinekselle mieleen, ja lähes ainahan heidän välilleen syntyy onnellinen loppu, ja koska ankat on ihania. X3

4. Simba ja Nala

Aiheeseen liittyvä kuva

Leijonakuningas on myös yksi suosikki Disney leffoista, ja Simba ja Nala on ehkö söpöin pari kaikista Disney klassikoista.
Syy paritukseen on se, että nämä kaksi ovat tunteneet toisensa jo lapsesta asti, eikä heidän välejä tunnu pilaavan juuri mikään. Lisäksi Can You Feel The Love Tonight on yksi suloisimpia Disney lauluja.

3. Juuso ja Riitta

Aiheeseen liittyvä kuva

Vaikken ole lapsena paljoo Viidakkovekara Juusoa katellut, niin vanhemmiten kun aloin katseleen sitä, rakastuin Juuso ja Riitta paritukseen tosi äkkiä. Ehkä suloisimpia eläinpareja ikinä. (ja en meinaa ihmismäisiä eläinhahmoja)
Syy paritukseen on se, että aluksi heillä oli suurta ystävyyttä, joka ajanmittaa syntyi romantiikaksi, ja etenkin Viidakkovekara Juuso 2:ssa heidän rakkautensa loisti melkoisesti. Minkähänlaisia poikasia heillekkin tulisi? :D

2. Stitch ja Seireeni (Angel)

File:Vlcsnap-2013-07-23-09h52m57s57.png

Stitch ja Seireeni ovat ehkä suloisin Disney pari ikinä. Vaikka ovatkin koekeppaleita, ja tavallaan sukua, niin minua se ei ainakaan haittaa, sillä käytännössä he eivät ole kuin sisko ja veli, ja Jumbakin totesi, että he sopisivat yhteen.
Syy paritukseen on se, että heillä on tosi vahva side, ja sekin että he eivät rakastuneet ihan ensisilmäyksellä, vaan Seireeniltä meni hieman aikaa rakastua Stitchiin. Harmi vaan, että nämä kaksi saivat Lilo & Stitch sarjassa liian vähän ruutuaikaa.

1. Alfred ja Iiris

Kuvahaun tulos haulle alfred and winnie

Ehdottomasti ihanin animaatioparitus ikinä, ja suloisin ankkapari koskaan. Ja yksi syy miksi tykkään Alfred J Kwak sarjasta.
Syy paritukseen on se, että vaikka he rakastuivat toisiinsa ensisilmäyksellä, niin heidän suhde on kuitenkin melko maltillinen, etenkin kuinka vähän he jakavat suukkoja keskenään. Lisäksi heidän suhdettaan ei tunnu pilaavan juuri mikään, varsinkaan ihastuminen julkkikseen, sekä viikkoa kestävä "ero". Iiris on myös aina huolissaan Alfredista, ja pari on myös toisilleen tosi uskollinen, ja tukevat aina toista vaikeissa paikoissa. Mä niin toivon hyvää tälle parille, ja toivoisin että he joku kerta päätyisivät naimisiin, ja vaikka saisivat lapsia.

Siinä oli minun Top 10 suosikki animaatio paria. Kiitos lukemisesta, ja hyvää ystävänpäivää kaikille!^^

4 kommenttia:

 1. Kivan listan olet kirjoitellut! Kiva oli lueskella sinun suosikkeja myös muista kuin Disney-pareista. :) Mitkähän animaatioparit Disneyn ulkopuolelta olisivat minun suosikkejani.... Hmm... Ainakin Anastasia ja Dimitri Anastasia-elokuvasta sekä Muumipeikko ja Niiskuneiti. My Little Ponya olen katsonut vain yhden jakson, joten en osaa sanoa juuta enkä jaata Spiken ja Rarityn parituksesta. :)

  Ihanaa myöhäistä ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti^^
   Juu, Muumipeikko ja Niiskuneiti olisi päässyt kunniamainintaan, jos olisin laittanut sen tänne. :D
   Kiitos samoin sinullekkin.

   Poista
 2. Hoksasin, että on olemassa jossain joku jakso Kung fu pandasta, jossa Po aikoo mennä naimisiin jonkun lampaan kanssa, ja tää lammas ja Tiikeritär eivät tule toimeen ja Po kysyy Tiikerittäreltä "oletko kateellinen hänelle?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mäki oon nähnyt sen jakson ja se todellakin antoi syytä shipata Pota ja Tiikeritärtä.

   Poista