keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Junior, Melody, Anna, Joonas, Bram ja Alfons aikuisina

 Vaikka olenkin höpötellyt Alfred J Kwak jälkipolvestani monta kertaa, niin oli pakko jakaa teille tämäkin. XD
Kun Alfredin ja Iiriksen lapset kasvoivat isoiksi, heille alkoi kehittymään omia kykyjä mitä he hyödyntävät nykyään seikkailuissaan.
Junior on sisarusten johtaja ja isänsä roolissa. Hän on aina valmis seikkailemaan, eikä aina malta olla aloillaan. Hän myös auttaa mielellään muita, varsinkin läheisiään.
Melody on mekaanikko ja varajohtaja. Hän tietää ikäisekseen paljon teknologiasta ja hän osaa tehdä jopa omia viritelmiä laitteisiin.
Joonas (kuvassa nimi toisella kielellä, koska julkaisin tämän Deviantartissa) on porukan älykkö. Usein hän työskentelee laboratoriossa, jonka professori von Pallas luovutti hänelle jäätyään eläkkeelle. Muina aikoina hän hengailee sisariensa kanssa ja tutkii eri kulttuureja.
Anna on uskollinen apuri ja taiteilija. Yleensä Anna tyytyy jäämään kotiin muiden seikkailessa. Mutta silloin, kun hän on mukana, hän hyödyntää silloin taiteen ja musiikin lahjojaan. Hänellä on myös huolehtiva puolensa ja pärjää hyvin lasten kanssa.
Bram on autoekspertti ja rallikuski. Hän tietää paljon autoista ja osaa itsekin jonkin verran teknologiaa. Hän ajaakin yleensä kulkupelejä reissuissa. Hänellä on myös hyvä fyysinen kunto ja tekee siksi raskaat työt. Hän saattaa näyttää karskilta, mutta sisimmässään hänellä on hyviä puolia, vaikkei hän aina myönnä sitä.
Alfons puolestaan on kömpelö, mutta osaa olla hyödyllinen, kun hän haluaa sitä tosissaan. Usein hänen hyötynsä tulevat esille sattumalta, eikä häntä siksi voi jättää pois porukasta. Joskus Alfons tuntee itsensä mitättömäksi, mutta huomaa lopulta, että hänestä on enemmän hyötyä kuin luulisi. Hän on myös herrasmies ja auttaa Juniorin tavoin muita tarvittaessa.

Siinä oli jälleen tietoa Alfredin ja Iiriksen jälkipolvesta. Vähän muutoksia tullut, kuten näitte.
Eipä siinä muuta kuin, että kiitos lukemisesta ja nähdään seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti