lauantai 25. joulukuuta 2021

Fanihahmo anatomiaa: Afrikkalainen Marsupilami

 Jotkut teistä varmaan muistavat erikoislaatuisen piirretyn nimellä Marsupilami. Se piirrossarja kertoi pilkullisesta, pitkä häntäisestä apinamaisesta otuksesta joka elää Amazonin viidakossa. 

Alkuperäinen Marsupilami

Minulle iski eräänä päivänä idea tehdä tästä otuksesta oman version, joka eläisi eri alueella ja olisi melkein yhtä tunnettu. Joten minä sitten tein Afrikkalaisen Marsupilamin ja nyt aion kertoa teille hieman anatomiaa siitä.

Afrikkalainen Marsupilami pariskunta,
Naaras nim. Maua (vasemmalla) ja uros nim. Guvu (oikealla)

Nimi: Afrikkalainen Marsupilami

Elinalue: Afrikan sademetsät

Laji: Muniva nisäkäs

Ruokavalio: Kaikkiruokainen; pääsääntöisesti termiitit, kalat, jotkut myrkylliset sienet tai hedelmät ja hätätapauksessa liha

Tuntomerkit: Ruskeasävyinen turkki, naarailla vaaleampi turkki, häntä lyhyempi kuin Amazonin serkulla ja hännänpäässä tupsu

Kyvyt: Kiipeilytaidot, suuri voimakkuus, älykkyys, kyky uida, pomppiminen vahvoilla jaloilla, taistelutaidot ja tarkka hajuaisti

Luonne: Utelias, leikkisä, rohkea, laiska, rauhaarakastava, älykäs, vapaatahtoinen, suojeleva ja jääräpäinen

Elintavat: Kun Marsupilami menee naimisiin, siitä tulee puolisonsa kanssa elinikäiset kumppanit. Naaras munii päärynän muotoisia munia kerran elämässään. Marsupilamit elelevät puissa ja rakentavat sinne pesänsä missä nukkua.

Viholliset: Marsupilamilla ei ole paljon luontaisia vihollisia, mutta mm. poikasia saattaa uhata leijonat, leopardit, pytonit ja petolinnut. Joskus Marsupilamit kilpailevat muiden vahvojen eläinten kanssa kuten gorillojen ja tappelut saattaa johtaa loukkaantumiseen.

Marsupilami ja ihmiset: Ihmiset ovat harvoin nähneet Afrikkalaista Marsupilamia, koska se on hyvin harvinainen eläin ja taitava piiloutumaan. Siksi Marsupilamista on tehty monenlaisia teorioita ja juttuja. Marsupilami on haluttu kohde salametsästäjille, jotka yrittävät vangita niitä ja myydä eläintarhaan. Jos ihminen tosin on Marsupilamille kiltti se saattaa esimerkiksi auttaa eksyneitä ulos viidakosta.

Muuta: Marsupilamit pitävät erityisesti syömisestä, uimisesta, leikkimisestä, nukkumisesta ja joskus seikkailuista.

Siinä oli varmaan kaikki tarpeellinen tieto. 
Tähän loppuun olisi hyvä sanoa, että tästä voisi tehdä uuden bloggi sarjan jossa kerron muistakin keksimistäni hahmoista anatomiaa ja kaikki mahdolliset tiedot. Kertokaa jos  tykkäsitte ja haluatte tällaisia lisää. Ja jos teillä on mulle blogi ideoita niin kertokaa ihmeessä niin minä kirjaan ne ylsö.

Eipä muuta kuin hyvät jatkot ja mukavaa joululomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti