torstai 23. joulukuuta 2021

Pandan Blogit Joulukalenteri: Luukku 24

 


Nyt se jouluaatto tuli jo. :O
Kyllä tämä joulukuu kuluu nopeasti näin vanhemmiten. XD
Yhdestä luukusta tutut sankarimme Terry ja Leah jakavat toisilleen lahjat ja toivottavat samalla toisilleen hyvää joulua. 
Hyvää joulua teille rakkaille lukijoilleni! Kiitos että jaksoitte seurata joulukalenteriani ja lukekaa toki jatkossa postauksiani kun niitä tulee.^^ (tuntuu tosin haikealle, että joulukalenterini loppuu jo tähän)
Nyt meikä aikoo ottaa rennosti ja nauttia joulun tunnelmista. Olkaa kilttejä toisillenne ja nauttikaa joulusta ja tulevasta loppuvuodesta.
Vielä kerran sanon teille, että hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! <3

2 kommenttia:

 1. Hyvää joulua vaan sullekin.

  Oikein hieno ja mielenkiintoinen joulukalenteri sinulla oli tänä vuonna. Ainoa asia, mitä jäin kaipaamaan, oli että olisit jossakin luukussa esitellyt Rosa Starpawin (Saapasjalkakissan ja Kitty Pehmotassun tytär). Rosa on minun suosikkini sinun omista keksimistäsi hahmoista.

  Kävin katsastamassa DeviantArt-sivuni ja huomasin ilokseni, että olit jo huomannut minun eilen julkaisemani joulukuvaelmapiirustuksen ja laittanut sille tykkäyksen. Olen siitä oikein otettu, kiitosta vain.

  Tuo joulukuvaelma onkin sitten minun viimeinen DeviantArt-julkaisuni tälle vuodelle. Mutta heti tossa vuodenvaihteen jälkeen onkin sitten luvassa taas uusia piirustuksia ja meemejä.


  -huhkain95-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos^^.
   Joo, olisin laittanut hänetkin, mutta hän ei ihan mahtunut mukaan. Mutta joku kerta teen hänestäkin jutun tänne.
   Hienoa että joulukalenterini kiinnosti sinua ja että pidit siitä. :)

   Poista