lauantai 22. kesäkuuta 2019

Minun Alfred J Kwak hahmoni

Jos jotkut teistä ihanista lukijoista eivät tienneet, olen harrastukseltani piirtäjä, sekä omalla tavalla hahmosuunittelija. Minulla on tapana piirtää erillaisia fanihahmoja, joista osa on fanilapsia, minä kun tykkään perhe jutuista.
Jos piirrokseni kiinnostaa, niin katsokaa ne täältä: https://www.deviantart.com/pandalove93

Mutta niin, haluaisin näin Juhannuksen kunniaksi kertoa teille muutamista Alfred J Kwak hahmoistani, ja samalla jakaa muutamia Alfred J Kwak aiheisia piirroksiani.
Kerron siis hahmojeni persoonat ja taustat aika lyhyeesti, mutta toivon että saatte niistä selkoa.
Tässä postauksissa kerron Alfredin ja Iiriksen lapsista, ja myöhemmin kertoisin muista hahmoistani. Sain inspiraation näihin lapsiin Alfred J Kwak Vader kirjasta, kun kuulin siitä joskus 2011. Osa lapsista tuli kyllä tehtyä ennen kun tilasin Alfred J kwak Vader kirjan, ja kolme viimeisintä lasta tuli tehtyä kun pääsin selville kirjan juonesta, jos kääntäjä tulkitsi oikein.

Aloitetaampa ekasta hahmostani, Melody Wilma Kwak.

Adult Melody by Pandalove93
Melody Wilma Kwak aikuisena

Melody on ekoja hahmojani, joita olen koskaan piirrellyt, ja julkaissut netissä.
Melody on Alfredin ja Iiriksen lapsista uteliain, ja hän onkin välillä melko naivi, nokkela, kiltti ja joskus ujo. Isona hän alkoi kiinnostua teknologiasta, ja hän ryhtyi rakentelemaan vempeleitä, joilla hän vosi helpottaa ihmisten arkea, ja kerätäkseen rahaa isänsä yritykseen. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat viulunsoitto, uiminen, mekaniikka ja seikkaileminen isänsä kanssa.

Melody on the pond by Pandalove93
Melody lapsena (piirretty vuonna 2014)
Melodyn arvokkain omaisuus on hänen sydämmenmuotoinen medaljonki, jonka hän oli saanut vanhemmiltaan lahjaksi, kun hän oli pieni.
Hän on ihastunut Noah nimiseen ankkaan.
(Alunperin Melodyn oli tarkoitus olla ainokainen, mutta sitten kuulin Vader kirjasta, ja päätin sitten, että hän voisi tarvita sisaruksia.

Seuraava hahmo on Melodyn ainoa sisko, Anna (nimetty isoäitinsä mukaan).

AJK OC~ Anna Helena Kwak by Pandalove93
Anna Helena Kwak
Anna on sisaruksista rauhallisin, ja äitinsä tavoin hän pitää kulttuurisista asioista, kuten teattereista ja musiikista. Hän on Melodyn kanssa yksi läheisimpiä sisaruksia, ja varsinkin lapsena he touhusivat paljon yhdessä, niinkuin tytöt usein tekevät.

Sisters by Pandalove93
Anna ja Melody lapsina
Annan lempi harrastus on maalaaminen ja pianonsoitto. Hän rakastaa taidetta, ja siksi hän ihailee suunnattomasti taiteilijaa nimellä Bernardo le Vinci (parodiani Leonardo da Vincista). Hänen haaveensa olisi tulla kuuluisaksi pianistiksi tai maalariksi.

Sitten on vuorossa Alfons Sebastian Kwak.

AJK OC~ Alfons Sebastian Kwak by Pandalove93
Alfons Sebastian Kwak
Alfons on lapsista nuorin (muutamalla minuutilla), ja hän ei ole kovin älykäs, ja pitää enemmän urheilusta. Hän jää välillä sisarusten jalkoihin, koska hän on jostain syystä pienempi kuin muut, ja hän oli myös melkoinen mammanpoika, mutta vanhemmiten hän reipastui.
Alfons ihailee isänsä nuoruuden seikkailuja, ja haluaa jokupäivä olla kuin isänsä.

Seuraavaksi on Johan (Joonas) Justin Kwak (nimetty isoisänsä mukaan).

AJK OC~ Johan Justin Kwak by Pandalove93
Johan Justin Kwak
Johan on sisaruksista älykkäin, mutta hiljaisin, ja hän viettääkin enemmän aikaa lukien kirjoja ja kokoamassa pienoismalleja. Kun kyseessä on tilanne, missä tarvitaan älyä, jotkut siistyvät hänen puolelleen.
Lapsena hän oli melko arka, ja viihtyi enintään itsekseen, mutta hän toki leikki sisariensa kanssa, ja vanhemmiten hän haaveili tulevansa tiedemieheksi. Häntäkin kiusattiin koulussa, mikä johtui siitä, että hänen piti käyttää silmälaseja, koska hänen näkönsä oli muita heikompi. Aluksi hän häpesi niitä, mutta oppi elään niiden kanssa.

Sitten on Bram Lucas Kwak.

AJK OC~ Bram Lucas Kwak by Pandalove93
Bram Lucas Kwak
Bram on lapsista ilkikurisin, ja joskus hän kiusaa sisaruksiaan, vaikka pohjimmiltaan hän ei halua pahaa kenellekkään. 
Joskus hän on kateellinen Melodylle ja Juniorille, kun nämä pääsevät seikkailemaan ja hänkin haluaisi elämäänsä jännitystä. Hän kyllä rakastaa perhettään ja isompana hän alkoi suojelemaan sitä. Kuten monilla koviksila, myös Bramilla on pehmeä puolensa. Hän mm. kasvattaa kukkia ja pitää pienistä lapsista.
Hänen harrastuksiin kuuluu rumpujen soitto ja hän toivoisi olevansa osa konserttia.
(suunnittelin tuon hahmon vasta vähän aikaa sitten, ja hänen hahmotietonsa on vähän keskeneräinen)

Ja viimeisimpänä, mutte vähäisimpänä, esittelen lapsista Juniorin

Alfred J Kwak ~ Junior (read below) by Pandalove93
Junior lapsena, ja kansikuva Alfred J Kwak Vader kirjasta
(Ne ketkä on tutkinut Alfredin taustaa, tietävät että joskus oli suunitelmissa Alfredillle jatko-osaa, missä päähahmona olisi Alfredin poika, Junior. Siitä on jo vuosia kun siitä uutisoitiin, ja nyt en oo varma hyllytettiinkö se kokonaan, vai onko se yhä tekovaiheessa)

Junior on lapsista vanhin, muutamalla minuutilla, ja hän toimii pesuen ns. johtavana hahmona. Junior on isänsä tavoin rohkea, fiksu, kiltti ja hän puolustaa pienempiään. Junior on myös rauhallinen ja mukavuudenhaluinen.
Hän tulee parhaiten toimeen siskonsa Melodyn kanssa, ja he joutuvatkin yhdessä ties mihin seikkailuun. Yksi mitä Junior ei voi sietää, on kiusaaminen, ja hän aina puolustaa muita, vaikka joutuisi itsekkin vaikeuksiin.
Hänen harrastuksiin kuuluu huuliharpun soitto, ja postimerkkeily. 
Hän on ihastunut Julia nimiseen ankkaneitoon.

Siinä oli muutama tieto Alfredin lapsista, ja joku toinen kerta kerron muistakin hahmoistani vähän tietoa. Sori jos jotkut seikat jäi vähäisiksi, mutta se johtuu siitä, että osa hahmoista on suunniteltu vasta vähän aikaa sitten, ja en oo ihan suunnitellu niitä kokonaan. Mutta toivottavasti tykkäsitte, ja muistakaa tsekata mun DeviantART sivu.

HYVÄÄ JUHANNUSTA!!!

2 kommenttia:

 1. Mukavaa lukea näistä myös omalla äidinkielellä. Kysyn että mikä on ikäjärjestys Kwakin uuden sukupolven muilla sisaruksilla kun Junior on esikoinen ja Alfons kuopus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, Ensin tulee Junior, sitten Melody, sitten Anna, sitten Johan ja Bram (kummastkin kuoriutu samaan aikaan, ja lopulta Alfons.
   Kivaa kun jaksat katsella ja myös kommentoida.^^ Saatan ehkä pian tehdä toisen osan tästä hahmoesittelystä.

   Poista