maanantai 24. kesäkuuta 2019

Minun Alfred J Kwak hahmoni 2

Hei taas.^^

Viime postauksessa kerroin teille lyhyesti Alfredin ja Iiriksen lapsista, joihin sain inspiraation Alfred J Kwak Vader kirjan kautta (kumpa tuo kirja tulisi joskus suomeen).
Nyt kerroin teille muutamista muista hahmoistani, ja jakelen satunnaisia piirroksia.
Nauttikaa^^

Aloitetaan tarinani pääpahiksesta, Paula Krasta

AJK OC~ Paula Kra by Pandalove93
Paula Kra
Paula on Korpin sisko (tiedän, että sarjan aikana Korpilla ei ollut sisaria, mutta ekassa jaksossa, jossa esiintyi Korpin vanhemmat, niin Korpin isä sanoi heilläkin olevan MUNIA, eli hän sanoi ne monikossa, eli munia oli selvästi enemmän kuin yksi).
Paula eli pienen ajan vanhempiensa kanssa, kunnes hänen äitinsä kuoli, ja isä sortui alkoholiin, ja oli siten ilkeä Korpille ja Paulalle. Kun Paula yritti uhmata isäänsä, hänet lähetettiin sisäoppilaitokseen Saksaan, missä hän opiskeli politiikkaa. Kun hän kasvoi, hän meni naimisiin rikkaan miehen kanssa, mutta suhde päättyi muutaman viikon päästä, miehen kuoleman jälkeen. Koska miehellä ei ollut perillisiä, hänen uusi leski, Paula, peri hänen omaisuutensa.
Kun Paula palasi Vesimaahan, hän sai kuulla veljensä kohtalosta, ja hän päätti ottaa koulutuksensa ja kiinteistönsä käyttöön, ja herätti Korppipuolueen uuteen nousuun, vangitsi Alfredin ystävät ja kruunasi itsensä keisarinnaksi.
Return of National Crows Party by Pandalove93
Paula Korppipuolue-asussaan
Hänen aikomus oli houkutella Alfred ansaan, mutta epäonnistui lopulta, ja hänen uransa keisarinnana päättyi lyhyeen. Sen jälkeen Paula toimi laittomien bisneksien ylläpitäjänä, ja juoksutyttönä.
Hän myös suunnitteli juonia Alfredille, mutta hän lopetti tämän vainoamisen, kun sai tietää millainen tyranni hänen veljensä oli.
Persoonaltaan Paula ei ole yhtä häijy kuin veljensä, mutta kostonhimonsa takia hän vihasi Alfredia, ja teki kaikkensa tämän nujertamiseen. Paula on myös aika ovela, ja hänellä on kyky puhua miehet ympäri, ja hän tekee melkein mitä vaan rahasta. Paulalta löytyy myös hellä puolensa, hän on hyvä kokkaamaan, ja hän ei halua tappaa lapsia, eikä varsinkaan raskaana olevia naisia.

Seuraavaksi on toinen pääpahis, Rainer

AJK OC~ Rainer by Pandalove93
Rainer
Rainer on variksen ja naakan sekasikiö, ja Alfredin lasten luokkatoveri.
Kun hän oli lapsi, hänen vanhempansa kohtelivat häntä kaltoin, ja he riitelivät paljon, minkä vuoksi Rainer kiusasi muita koulussa, varsinkin Alfredin lapsia, koska heidän äitinsä on musta ankka. Kun Rainer yritti varastaa Paulalta rahaa, Paula tarjoutui opettamaan pojalle varastelutaitoja, ja hän antoi tälle rahaa, jos poika suoriutui hyvin. Tämän myötä Paulasta tuli kuin toinen äiti Rainerille. Isompana Rainerista tuli Paulan kätyri, ja hän toimi myös juoksupoikana, etenkin niille, ketkä maksoivat hänelle hyvin.
Rainer on luonteeltaan ilkeä, röyhkeä ja säälimätön, mutta samalla hän on tosi uskollinen Paulalle, vaikkakin hän työskentelee Paulalle rahasta. Lisäksi hänellä on salaa tunteita Alfredin tytärtä, Annaa kohtaan, mutta hän ei samalla usko, että tämä rakastuisi häneen.

Sitten on kolmas pääpahis, Professori P. Apion
AJK OC~ Professor P. Apio by Pandalove93
Professori P. Apion
P. Apion on tiedemies ja keksijä, sekä Professori Von Pallaksen tuttava opiskelija-ajoista ja kilpailija. (sekä rip offi pormestari K. Rokodiilista)
Hänen tavoitteensa on tehdä rahaa keksinnöillään, vaikkakin ne olisivat ympäristölle haitallisia, kuten huvipuistoja, ostoskeskuksia ja voimalaitoksia.
Luonteeltaan P. Apion ei ole läpeensä paha, mutta hän välittää vain rahasta, ja tekee mitä vaan saadakseen sitä, jopa varastaa, tai uhkaa toisen elämää.
(en ole tyystin perehtynyt tähän hahmoon, joten kuvailu jää aika lyhyeeksi)

Seuraavaksi on Brian Mäyrä ja Rascal Rotta
Alfred J Kwak OC's~ Brian Badger and Rascal Rat by Pandalove93
Brian ja Rascal (piirretty 2016)
Brian ja Rascal ovat ilkeä roistokaksikko, joista Brian on se johtaja, ja Rascal apuri, joka tekee kaikki likaiset työt.
Nämä kaksi havittelevat vain rahaa, tai ruokaa, ja välillä he huijaavat, jopa varastavat saadakseen sitä. Joskus he toimivat mm. Paulan halpoina palkkalaisina, mutta usein he toimivat kaksin, ja ovat toisistaan riippuvaisia. Vaikkakin nämä kaksi tekevät melko usein koruuksia, he saavat usein opetuksen, ja välillä he auttavat pakosta päähahmojamme, etenkin jos kyse on omasta edusta.

Ja viimeisenä pahiksena tulee Wagner Susi
Wagner Wolf by Pandalove93
Wagner Susi
Wagner on ilkeä konna, jolla on aina nälkä, ja hänen tarkoitus on syödä kaikkea elävää, ja varsinkin lapsia hän yrittää houkutella ansaan, siinä yleensä epäonnistuen. (Juu, tää hahmo on rip offi Karski-Katista)
Luonteeltaan hän on julma, eikä hän sääli ketään. Kun hän ei saa haluamaansa, hän turvautuu usein väkivaltaan, ja häntä pelätään. Mutta onneksi tämä susi on myös aika tyhmä, ja häntä on helppo huijata.
(tästäkin hahmosta on liian vähän kerrottavaa)

Sitten esittelen muutamia sivuhahmoja, ja niistä tulee aika lyhyt seloste.

Ensin tulee Alfredin lasten ystävä, Manny Harakka

AJK OC~ Manny Magpie by Pandalove93
Manny Harakka
Manny on Hannun sisarenpoika, ja Juniorin paras ystävä.
Manny on yksi joukon pelokkaampia, ja pienenä hän pelkäsi lentämistä, mikä oli kummaa linnulta. Kuitenkin Melodyn avulla hän pääsi yli pelostaan. Hän on silti halukas auttamaan ystäviään, oli tilanne kuinka pelottavaa, vaikka se olisi hankalaa.
Manny on setänsä tavoin ihastunut kaikkeen kiiltävään, ja meinaa aiheuttaa ongelmia kun hän tavoittelee niitä, mutta hän ei todellakaan ole pahantahtoinen.

Sitten on Alexander Bernhard

AJK~ Alexander (new version) by Pandalove93
Alexander Bernhard
Alexander on ammatiltaan lääkäri, ja hän on vapaa-ajallaan Alfredin lapsien lastenvahtina siskonsa kanssa. Joskus hän matkustaa Alfredin kanssa eri maailmankolkilla, toivoen löytää uusia lääkekasveja, kehitellääkseen uuden lääkkeen. Hänen lääkärintaitoihin luotetaan tarvittaessa.
Kun Alexander oli nuori, hän ja hänen siskonsa jäivät orvoiksi, ja Alexander opiskeli lääkäriksi, koska hän halusi jatkaa isänsä uraa. Hän tapasi Alfredin, kun hän oli lääkärinä Paulan Korppipuolueeta vastustavassa armeijassa, ja hän jopa auttoi Alfredia pelastamaan hänen ystävänsä, ja siten Alexanderista tuli Alfredin hyvä ystävä, ja lopulta sedällinen hahmo hänen lapsilleen.
Luonteeltaan Alexander on huolehtiva isoveli Matildalle, ja vastuullinen lääkäri. Hän haaveilee matkustavansa maailman ympäri, ja tulevansa kuuluisaksi lääkäriksi. Joskus hän on hajamielinen, ja meinaa unohtaa pikku juttuja, muttei hän onneksi ole huonomuistinen.
Hänen rakkain omaisuutensa on hänen hattunsa, jonka hänen isänsä oli ostanut hänelle lapsena.

Seuraavaksi on Alexanderin sisko, Matilda
AJK OC~ Matilda by Pandalove93
Matilda
Matilda on Alexanderin sisko, ja Alfredin lapsien oma lapsenvahti.
Matilda ja hänen veljensä jäivät orvoiksi, kun he olivat nuoria, minkä jälkeen he olivat aina yhdessä. Matildalla on perinteinen käsitys perhe-elämästä, ja hän rakastaa siivoamista ja hän on hyvä kokki. Hänellä on myös hyvät välit veljensä kanssa, vaikkakin he riitelevät joskus.
Hän rakastaa lapsia, ja varsinkin Alfredin lapsia, muttei hän kuitenkaan ole halukas saamaan omia lapsia.

Seuraavaksi on Noah

Flower for my love by Pandalove93
Noah
Noah on Alfredin lasten koulutoveri, ja myöhemmin Melodyn poikaystävä.
Noah oli alunperin kotoisin Jipponista, mutta hän ja hänen äitinsä muuttivat Vesimaahan, kun Noahin vanhemmat erosivat. Noah tapasi Melodyn, kun tämä aloitti ekan luokan, Noah oli tuolloin toisella luokalla. Kun Noah puolusti Melodya kiusaajalta, he alkoivat ystävystyä, ja teini-iässä heille syntyi jollainlailla romantiikkaa.
Luonteeltaan Noah on melko hyvätapainen ja oikeudenmukainen, mutta samalla hupsu. Hän välittää Melodysta kovasti, ja siksi hän lähtee joskus tämän mukaan matkoille. Hänen harrastuksiin kuuluu karate ja jalkapallo, ja hänen toiveammatti on tulla poliisiksi.

Sitten on Julia

Female Mandarin Duck~ Julia by Pandalove93
Julia
Julia on Juniorin hyvä ystävä, ja myöhemmin tyttöystävä. Hänen isänsä on mylläri, ja hänen äitinsä on leipuri.
Aluksi Julia seurusteli Rainerin kanssa, mutta Rainer ei ollut mikään unelmien poikaystävä. Tuolloin Julia ja Junior tapasivat salaa, josta Rainer ei tykännyt, ja heidän suhteensa päättyi, kun Julia oli saanut tarpeekseen Rainerin röyhkeydestä ja jätti hänet. Vei toki aikansa, ennen kun Julia harkitsi Juniorin kanssa oloa.
Luonteeltan Julia on melko hiljainen,eikä hän puhu paljon, mikä voi johtua huonosta ex-parisuhteesta. Hän ei kuitenkaan ole huumorintajuton, ja hän rakastaa musiikkia, varsinkin Juniorin huuliharppusointia. Hänellä on perinteinen näkemys perhe-elämästä, ja tyytyy siksi jäämään kotiin, kun Junior reissailee, mutta joskus hän kulkee tämän mukana. Julia välittää kovasti Juniorista, ja on hänestä aina huolissaan.

Seuraavaksi on Alfredin lasten opettaja, Mrs. Shine (suom. Neiti Sievänen)
AJK OC~ Mrs. Shine by Pandalove93
Neiti Sievänen
Neiti Sievänen on Alfredin lasten opettaja, ja hän asuu Alfredin naapurissa, missä hän kasvatti kymmenen lastaan, kun hän oli nuorempi, ja nyt kaikki lapset ovat isoja, ja muuttaneet pois.
Neiti Sievänen on ymmärtäväinen opettaja, eikä suutu helposti. Hän ei toki ole liian kiltti, eikä hän voi sietää kiusaamista. Hän välittää kovasti oppilaistaan, ja hän joutuu pois tolaltaan, kun lapsille sattuu jotain luokkaretkellä.

Seuraavaksi on Melvis Plasley
AJK OC~ Melvis Plasley by Pandalove93
Melvis Plasley (parodia Elvis Presleystä)
Melvis on kuuluisa rokkitähti. Melody on hänen suurin faninsa, ja kerran hän oli jopa ihastunut Melvikseen (niinkuin Iiris ihastui väliaikaisesti Michael Ducksoniin), mikä teki Noahin mustasukkaiseksi. Melvis ei onneksi ole yhtä pelurimainen, vaikka hän nauttii saamastaan maineesta.

Ja lopuksi, nuori Radža Samarth
Raja Samarth by Pandalove93
Radža Samarth
Samarth on nuori Radža Intiasta. Hänestä tuli Radža hyvin nuorena, sen jälkeen kun hänen vanhempansa kuolivat, ja hän ei oikein hallinnut hallitsijan tehtäviä, minkä vuoksi hän kutsui Alfredin luokseen, koska hän oli kuullut tämän viisaudesta ja nokkeluudesta. Hän ei vaan aavistanut että hänen neuvonantajansa oli ongelmien takana, mutta Alfredin ja Iiriksen avulla hän onnistui saamaan se selville, ja hän oppi jopa uskmaan, että hän on ollut hyvä hallitsija koko ajan, ja että hänen on vaan luotettava itseensä.

Siinä oli taas muutama hahmo, osalla jäi lyhyeksi tiedot, mutta se johtuu siitä, että nuo hahmot on vielä melko uusia. Mutta toivottavasti piditte tästä.

7 kommenttia:

 1. Nyt vasta tajusin miten uusi tämä postaus on.

  Minäkin tein kerran omaa nextgen-juttuani jota en vielä ole pistänyt mihinkään. Pääteemoina olivat amerikkalaisten b-leffojen hullu tiede, vietnamin ja irakin sodat, avaruuskilpa, poliittinen jännite, ja kylmän sodan uhkakuvat.

  Päätenkilöinä olivat tietysti Alfredin lapset; Esteri, Taneli, Mirjami, Juhani, ja Valpuri Kwak-Wana. Lisäksi siinä oli Ollin lapset, ja Osku-niminen korppi-klooni (Korppi kuoli vankilassa ja KKPn rippeet kloonasivat hänet, mutta Osku karkasi koska ei tahtonut olla Korppi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, hauskaa että on olemassa toinenkin NG:n tekijä^^

   Ihania nimiä sinun versioon Alfredin lapsille ja erikoinen idea, että Korppi olisi kloonattu.
   Lisäksi multa löytyy Henkka kanille tytärtä, jonka julkaisin tossa viime aikoina.

   Olisi tosi hauska tietää lisää sun versiosta, ja voisin joskus kertoa lisää omastani.

   Poista
  2. Tarinani alkaa siitä, kun Iiris munii munat. Taneli on vanhin ja Juhani nuorin, muuten en järjestystä ole miettinyt. Tarinan aikana mm. Alfred kidnapataan, Esteri valehtelee ikänsä ja karkaa kotoa liittyäkseen armeijaan, ja Mirjami alkaa palkkionmetsästäjäksi ja joutuu mafian tähtäimiin.

   Esteri, päähenkilö, on pesueen keskimmäinen ja jää siten vanhempien ja nuorempien sisaruksiensa varjoon ja tuntee, että hänen on todistettava jotain muille tai ehkä itselleen, mikä johtaa pöyhkeilyyn ja typerien riskien ottoon. Esteristä tulee kuuluisa kun hän paljastaa maailmalle, ettei lähi-idän maalla johon Vesimaa hyökkäsi ole ydinaseita, vaan uusi presidentti valehtelee voidakseen kahmia alueen öljyn, ja useampi ihminen värvää tai yrittää värvätä häntä kaikenlaisille tehtäville. Armeijassa Esteri oppii lentämään hävittäjää, ja hankkii kotiin palattuaan kaksitason.

   Taneli on Alfredin ja Iiriksen vanhin lapsi, eri pesueesta kuin muut (ensimmäisellä kerralla Iiris muni vain yhden munan). Alfred ja Iiris olivat tuoreita vanhempia ja kohtelivat Tanelia ylisuojelevasti ja hemmottelevasti, mikä johtaa muun muassa siihen että Taneli pelkää melkein kaikkea, käyttäytyy joskus hemmotellusti, eikä välttämättä uskalla tehdä asioita jotka tahtoisi tehdä, koska ajattelee asioita liikaa. Taneli, tosin ei tarkoituksella, on ensimmäinen joka perustaa perheen, ja jää kotiin hoitamaan munia vaimonsa käydessä töissä.

   Juhani on toisen pesueen vanhin eli lapsista toiseksi vanhin. Hän yrittää aina olla esimerkkinä ja miehen mittana viimeiseen pisaraan asti, ja joutuu usein riitaan/kilpailuun Esterin kanssa koska kumpikaan ei hyväksy luovuttamista/häviötä, mutta on näissä kisailuissa huijaamista mukaanlaskematta rehellinen ja suoraselkäinen.

   Valpuri (jonka nimeä pitää varmaan muuttaa jos käännän englanniksi, nimelle ei löydy vastikkeita) on pesueen ruipeloin ja jää poikasena usein muiden jalkoihin, mutta on hyperaktiivinen/riehakas ja yleisesti äänekäs, ja yrittää hauskuuttaa ihmisiä että nämä pitäisivät hänestä.

   Mirjami on perheen vanhin tytär, ja opiskelee pakkomielteisesti, koska on saanut jostain päähänsä että hänellä ei muuten ole tulevaisuutta. Ongelman juurena on jonkinlainen OCD/kontrollifriikkiys, mutta hän pystyy toimimaan yhteiskunnassa. Enimmäkseen. Hän viihtyy yksikseen eikä tarvitse seuraa, ja ärsyyntyy jos joutuu kuuntelemaan ihmisten puheita koko päivän, vielä enemmän jos on vastailtava.


   Osku, kuten jo mainitsinkin, on klooni Korpista. Olosuhteiden pakotettua Korpin liittoutumaan Alfredin kanssa, Korpin tuomio lievennettiin (Alfredin pyynnöstä) kuolemantuomiosta elinkautiseen, mutta Korpin palattua vankilaan eräs toinen vanki, yksi Korppipuolueen uhreista, tappaa Korpin. Se Korppipuolueen virtahepo nappaa Korpin hautajaisissa mukaansa kourallisen sulkia ja joku tekee niistä kloonin, joka kuoriutuu munasta. Nokanväri tulee kloonaajille yllätyksenä/järkytyksenä, mutta Oskusta yritetään silti kasvattaa uutta Korppia. Tämä epäonnistuu Oskun tajutessa (aika äkkiä) kuka on oikeasti paha, ja Osku karkaa Esterin avustuksella. Alfred suhtautuu epäuskoisesti/luuloisesti, mutta antaa Oskun asua heidän talossaan, ja Osku yrittää luoda itse oman elämänsä, mutta -varsinkin Oskun aikuistuessa ja näyttäessä enemmän ja enemmän Korpilta- Korpin varjo seuraa häntä kaikkialle. Osku on ujo, pelokas, ja huolehtii kaikesta - aika lailla Korpin vastakohta.

   Poista
  3. Sinullapa on mielenkiintoinen ja hyvin suunniteltu tarina ja hahmot^^. Oli tosi mielenkiintoista lukea niistä ja ne vaikuttavat aika hyviltä. Tuokin miten olet suunnitellut esikoisen kohtelua ja miten kukin lapsi on erillainen luonteeltaan. Ja Osku on kyllä mielenkiintoinen hahmo ja hänen taustansa on jännä.
   Erinomaista hahmosuunnittelua =)

   Poista
  4. Kiitos. Hyvä saada ulkopuolistenkin mielipiteitä, kun ystävät ja sukulaiset ei osaa kritisoida.

   Tämän jutun lisäksi olen tehnyt AJKsta sarjan suomenkielisiä oneshotteja (https://archiveofourown.org/works/20874935), ja suunnittelin myös yhden aika pimeäm AUn jossa Alfredista tulee hiljalleen hulluuteen vajoava kommunistidiktaattori ja Korpista enimmäkseen omaa etuaan ajava partisaani. Tähän juttuun nivoutuu synkempiä teorioitani, kuten se että Hanski olisi narkkari (siltähän se näyttää..). En muista mistä tämä jälkimmäinen idea edes sikisi, mutta kyllä se kai jonnekkin tulee kirjoitettua kun olen pistänyt niin paljon aikaa siihen yhä kesken olevaan yksityiskohtaiseen yhteenvetoon.

   Poista
  5. Oijoi, olet tosi hyvä keksimään AU:ta ja osa niistä on kyllä aika toimivia.

   Poista
  6. Olen tässä pitänyt taukoa, mutta muitakin AU-ideoita on ollut. Esim. supersankari-AU, mutten keksinyt mikä Alfredin juttu voisi olla.

   Poista