keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Hahmo anatomiaa: Terry Tiikeri ja Leah Leijona ystävineen

 Tiedän, että olen puhunut kahdesta hahmostani, Terrysta ja Leahsta parikin kertaa, mutta päätin silti omistaa heille oman anatomia postauksen.Terry Tiikeri ja Leah Leijona ovat eläinnuorukaisia, noin 12-14 vuotiaita. He asuvat trooppisella turistisaarella, jonka Terryn isoisä löysi ollessaan nuori maailmanmatkaaja. Terryn perheeseen kuuluu isä Timothy, joka on matkaopas turisteille, sekä äiti Amelia, joka on sairaanhoitaja paikallisessa sairaalassa. Lisäksi Terryllä on koira nimeltä Rex.
Leahn perheeseen puolestaan kuuluu isä Ronald, joka on kömpelö, mutta nerokas keksijä. Leahlla ei ole vielä omaa lemmikkiä, mutta hänellä ja isällään pari karppia puutarhassa.

Terryn ja Leah suhde alkoi ensin hyvin voimakkaalla ystävyydellä, joka lopulta muuttui romanssiksi ja nykyään he ovat virallisesti pari. Yhdessä he kokevat monia seikkailuja ja käyvät samaa koulua.
Ulkonäöltään Terry ja Leah muistuttavat aikalailla Mikki Hiirtä ja Minni Hiirtä, mikä oli meikäläiseltä tavallaan tarkoitus.

Terryllä ja Leahlla on myös muitakin ystäviä, kuten Terryn koira Rex ja papukaija Coco. Heidän parhaimmat ystävät ovat ankat nimeltä Dennish ja Hudie, jotka ovat myös rakastuneita.
Dennish on opettaja Hollyn poika, joka käy samaa koulua Terryn ja Leahn kanssa. Hudie taas on Kiinasta kotoisin oleva tyttö, joka muutti perheineen turistisaarelle.
Dennish on Terryn hyvä kaveri, vaikka joskus heillä on pientä kilpailuhenkeä urheilussa. Hudie taas on Leahn paras kaveri, ja hän on yleensä kiltti, vaikkakin ujo. Lisäksi hän pelkäsi koiria, kunnes voitti pelkonsa Rexin avulla.
Denniksen ja Hudien suhde on myös erittäin hyvä.


Mutta kaikki saaren asukkaat ei ole Terryn ystäviä. Hänen pahin vastustaja on Hayden niminen hyena, joka aina kiusaa Terrya ja hänen ystäviä. Hayden on myös pihkassa Leahn ja hän yrittää varastaa hänet Terryltä. Onneksi Leah ei kuitankaan mene ikinä hänen halpaan ja Hayden saa usein vain nuolla näppejään.


Toinen Terryn ja Leahn vihollinen on Olive noita, joka on krokotiili. Hänkin kadehtii Terryn ja Leahn suhdetta ja haluaisi itsekin olla suosittu. Olive ei varsinaisesti ole ilkeä, mutta joskus hän tekee katkeruuttaan taikoja joilla on huono vaikutus. Hänen ainoa heikkous on, ettei hän osaa peruttaa taikojaan, vaan ne on purettava muilla keinoilla.Siinä oli jotain anatomiaa hahmoistani ja jätin tarkoituksella osan kertomatta, koska jätän osan ehkä tulevaisuudelle. Mutta jos haluatte vielä tietää jotain niin kysykää pois.
Kiitos lukemisesta ja toivottavasti tykkäsitte.^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti