keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Minun Alfred J Kwak hahmoni 3

Hei taas rakkaat lukijat.

Muistatte varmasti kaksi edellistä postausta, missä luettelin hahmoni Alfred J Kwak sarjaan? No, on aika jakaa teille kolmatta kertaa joitakin hahmojani, koska niitä on tullut muutamia lisää piirrettyä ja osa jäikin huomaamattani mainitsematta.
Nauttikaa^^

Aloitetaan aluksi vahemmista hahmoista, joista ekaksi voisin mainita Burhan
Alfred J Kwak villain OC~ Burhan by Pandalove93
Burhan (piirretty vuonna 2017)
Burhan on kotoisin Jalla Salamista ja prinssi Shallamaanin isän veli ja 40 rosvojoukonsa johtaja.
Kun Burhan ja hänen veljensä olivat nuoria, Burhan oli kateellinen veljelleen, koska tämä oli vanhempi kuin Burhan ja siten ykkösperillinen. Ja hänen vihansa kasvoi entisestään, kun hänen ensimmäinen veljenpoikansa syntyi ja Burhan jopa suunnitteli murhaavansa veljensä ja Shallamaanin yöllä, siinä kuitenkin epäonnistuen, mutta hänen onnistui tappaa veljensä vaimo, vaikkei se ollut tarkoitus. Tästä suivaantuneena kuningas oli vähällä teloittaa hänet, mutta sen siaan hän ajoi tämän maanpakoon. Tämän jälkeen Burhan perusti 40 rosvon joukon ja alkoi suunnitella vallankaappausta joku päivä.
Luonteeltaan Burhan on ahne, julma ja vallanhaluinen. Hän ei sääli ketään eikä ajattele muuta kuin valtaa ja rikkauksia. Hän kohtelee rosvojaan kuin koiria, mutta nämä eivät osaa vastustaa häntä, sillä Burhan on myös todella karismaattinen johtaja ja on hyvä puhumaan kätyrinsä ympäri. Hän vihaa sukuaan ja haluaisi itse olla kuningas, minkä vuoksi hän suunnittelee julmia suunnitelmia veljensä pään menoksi. Hän ja hänen rosvonsa elelevät merkillisessä luolassa, jonne he varastoivat aarteensa. (tämä hahmo on siis parodia Ali Baba ja 40 rosvoa rosvopääliköstä).

Seuraavaksi on vuorossa April Cowell.
AJK OC~ April Cowell by Pandalove93
April Cowell (piirretty vuonna 2017)
April on kuuluisa pop-laulaja ja näyttelijä ja yksi Alfredin lasten suosikki.
Aprililla ei ole niinkään roolia minun tarinassa, mutta hän esiintyy satunnaisesti telkkarissa ja teattereissa. Muutaman kerran hän on vieraillut Vesimaassa ja jopa jakanut nimmareita faneilleen.

Sitten on vuorossa Badru Abara.
Badru Abara by Pandalove93
Badru Abara
Badru on Atriikkilainen lentäjä ja Iiriksen lapsuudenystävä.
Alunperin Badru oli piloottina sodassa, mutta vaihtoi lopulta alaa toimittajapilootiksi, joka kuljettaa lentokoneella kirjeitä ja paketteja. Vapaa-ajallaan hän harrastaa taitolentoa ja hän on jopa rakentanut itse oman lentokoneen, jolla hän lentelee tapaamaan ystäviään.
Badru ja Iiris olivat lapsena hyviä ystäviä ja he jopa keksivät toisilleen lempinimiä. Kun Badru vieraili Vesimaassa, Alfred oli tälle vähän mustasukkainen kuultuaan mitä kaikkea hän ja Iiris olivat tehneet lapsena ja Iiris puhui Badrusta kaikille Alfredin tutuille, mistä Alfred luuli, että Iiris piti Badrusta enemmän. Mustasukkaisuus kuitenkin loppui siihen kun Alfred sai tietää, että Badrulla oli jo vaimo ja kun Iiris selitti, että Alfred on yksi ja ainoa hänelle.
Luonteeltaan Badru on sivistynyt, herrasmiesmäinen ja hän ei koskaan halua loukata ketään.

Seuraava on taikuri Duckliabo.
Magician Duckliabo by Pandalove93
Taikuri Duckliabo
Taikuri Duckliabo on kiertävä taikuri ja hänellä on avustaja nimellä Jessica.
Duckliabo ja Jessica joutuivat erilleen, kun he olivat kierroksella Vesimaassa ja harvinaisen suuri tulva hyökyi heidän ylitseen. Kun Duckliabo ja Jessica kohtasivat, hän kertoi Alfredille, että Jessica vaan esittää harmitonta saadakseen huomiota ja että hän oli jo saanut tarpeekseen Jessicasta ja oli aikeessa mennä muualle. He kuitenkin sopivat asiansa ja jatkoivat yhdessä oloa.
Luonteeltaan Duckliabo on kohtelias taikuri ja hän rakastaa esiintymistä yleisölle. Hän on toki vähän kärsimätön ja hermostuu jos jokin ei suju. Hän kuitenkin leppyy äkkiä ja hän ei koskaan ole pitkävihainen.

Sitten on Jessica.
AJK OC~ Jessica by Pandalove93
Jessica (piirretty vuonna 2017)
Jessica on taikuri Duckliabon avustaja ja entinen sirkustaitelija.
Kun jessica ja Duckliabo erkanivat tulvan takia, Jessica tapasi Alfredin ja käytti tämän kiltteyttä edukseen ja sai Alfredin jopa ihastumaan häneen, mistä Iiris ei pitänyt yhtään. Myöhemmin Alfred sai kuulla totuuden Jessicasta ja Duckliabo palasi Jessican kanssa yhteen, jessican opittua olemaan kiltimpi ja vähemmän diiva.
Luonteeltaan Jessica on flirttaileva ja hän käyttää sitä saadakseen huomiota miehiltä. Vaikka hän on kaunis, Jessica on myös turhamainen ja ylimielinen, mutta oppi pian olemaan kiltimpi muita kohtaan.

Seuraavaksi onkin Otto.
AJK OC~ Otto by Pandalove93
Otto
Otto on Alfredien lasten ystävä. Ottoa kiusattiin koulussa, koska muiden mielestä vesinokkaeläimet ovat outoja eläimiä, koska niistä ei osaa sanoa ovatko ne lintuja vai nisäkkäitä, koska niillä on nokka ja ne munivat.
Otosta tuli aika äkkiä Alfredin lapsien kaveri, kun he huomasivat, että heillä on jotain yhteistä, mm. Otto oli kuin lintu ja majava ja Alfredin lapsilla on musta äiti.
Luonteeltaan Otto on tosi kiltti mutta ujo. Hän myös rakastaa uimista ja syömistä. Koska hänen molemmat vanhemmat käyvät töissä, hän on suuren osan ajasta yksin kotona.

Seuraavaksi on Tess.
AJK OC ~ Tess by Pandalove93
Tess
Tess on Henkan tytär ja Alfredin lasten hyvä ystävä.
Tess on porukan nopein juoksija ja hän käy samaa taidekerhoa Annan kanssa. Hänellä on myös pikkuveli, jolle hän oli aluksi kateellinen.
Luonteeltaan Tess on energinen, utelias ja hän rakastaa maalaammista. Hän rakastaa perhettään kovasti ja leikkii paljon kavereidensa kanssa.

Sitten on Kuningatar Emily.
Queen Emily by Pandalove93
Kuningatar Emily
Kuningatar Emily on Englannin kuningatar ja sata vuotta vanha. Siitä huolimatta hän on tosi virkeä ja rakastaa musiikkia ja tanssia. Hän on hellä ja viisas hallitsijatar ja kansa rakastaa häntä. Hän myös rakastaa lapsia ja etenkin hänen lapsenlapsenlapsensa on hänelle maailman tärkein asia, koska tämä perisi hänen valtaistuimensa.
Kun hän täytti 100 vuotta, hän kutsui kuuluisimmat henkilöt ja tutut seuralaisineen, joihin kuuluivat Professori von Pallas, Alexander, Matilda, Alfred, Iiris ja Mauri. Päivä ennen juhlia, hänen kruunu ja valtikka varastettiin ja ne täytyi löytää. Alfredin ja hänen ystäviensä avulla se onnistui ja juhlat meni hyvin.

Ja viimeisenä, muttei vähäisempänä onkin Rouva Janssen.
Mrs. Janssen by Pandalove93
Rouva Janssen
Rouva Janssen on Alfredin lasten toinen, tiukempi, lapsenvahti ja entinen matikanopettaja. Hän asuu siistissä aidatussa talossaan ja hän on tosi tarkka siisteydestä. 
Hän oli kerran naimisissa komean miehen kanssa, mutta tämä sairastui ja kuoli kolme vuotta liiton jälkeen. Hän on haaveillut omasta lapsesta ja siksi hän ryhtyi lapsenvahdiksi.
Luonteeltaan rouva Janssen on siisti, tiukka ja hän rakastaa siivousta ja kotitöitä. Hän on myös tarkka ja vaatii lapsilta siisteyttä ja käytöstapoja. Hän ei tietenkään ole ilkeä ja hän tarkoittaa aina hyvää vaikka puuttuukin muiden asioihin ja puhuu liikaa.

Siinä niitä tuli taas. Jälleen jäi osalla tiedot vähäisiksi, mutta syy on etten ole osaan täysin perehtynyt. Mutta toivottavasti piditte^^.

1 kommentti:

  1. Jos se mainitsemani AU kiinnostaa, olen saanut kirjoitettua ensimmäisen "jakson" puhtaaksi (https://archiveofourown.org/works/22849072/chapters/54609775).

    VastaaPoista