keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Top 10 jouluohjelmat osa 2

Hei vaan taas, tässä olisi se toinen osa Top 10 jouluohjelmilleni. Ja nyt päästäänkin parhaitten joukkoon, ja tälle sialle on päässyt joulujutut jotka saattaa olla monellekkin tuttuja.

Huom! Spoilereita!


5. Mikki Hiiri Olipa kerran joulu:

Kuvahaun tulos haulle mikki hiiri olipa kerran joulu dvd

Tämä oli yksi suosikki videoitani muksuna, ja syy miksi tää on yksi parhaista joulujutuista, on se että tässä on kolme tarinaa. Ekassa tarinassa Tupu, Hupu ja Lupu saavat tietää millaista on joka päiväinen joulu, toisessa Hessu yrittää todistaa pojalleen Maxille, että Joulupukki on totta, ja kolmannessa Mikki ja Minni yrittää hankkia toisilleen joululahjat.
Tämä on minulle tärkeä nostalgian vuoksi, ja nämä kolme tarinaa on todella hyvin toteutettu. Suosittelisin kaikille jouluihmisille, ja etenkin Disney ihmisille.

4. Niko, Lentäjän Poika:

Kuvahaun tulos haulle niko lentäjän poika

Voi että tämä on ihana elokuva! X3 Niko on niin suloinen ja hahmot on hyvin suunniteltuja. Ja idea on mainio. Niko uskoo että hänen isänsä oli Joulupukin lentoporo, ja todistaakseen sen hän lähtee Korvatunturille etsimään isäänsä, samalla kun ilkeä Mustasusi suunnittelee juonia hänen pään menoksi.
Syy miksi pidän tästä, on kuinka hyvin tämä kuvastaa Suomen Lappia (mitä se oikeasti on), ja kerrankin porot ei näytä miltään peuroilta, vaan ihan oikeilta poroilta. Tulee rento olo kun edes ajattelee moista.

3. Kaunotar ja Hirviö: Lumottu Joulu:

Kuvahaun tulos haulle kaunotar ja hirviö lumottu joulu

Mä rakastin tätä pienenä. Tämä on niin lumoava ja jouluinen, että herää nostalginen olo, kun edes kattoo tätä^^. Tässä siis Belle yrittää tuoda Hirviön linnaan joulutunnelmaa, mutta Hirviö taas ei pidä joulusta, koska se pilasi hänen elämänsä, mutta lopulta linnassa juhlitaan onnellista joulua. Niin ihanaa. X3
Tässä elokuvassa on parhaat musiikit, ja animaatio on todella kaunista, ja ide on todella mainio ja toteutus on mitä parhain.

2. Joulupukki ja Noitarumpu:

Kuvahaun tulos haulle joulupukki ja noitarumpu

Tätä elokuvaa tuli katottua lapsena useita satoja kertoja, jopa silloinkin kun ei ollut edes joulunaika. Elokuvan juoni on varmaan monelle tuttu, mutta ne jotka ei tiedä siitä, niin Joulupukki saa oudon kirjeen, josta hän ei saa sen piirroksesta selvää, ja hän yrittää selvittää mitä se piirros esittää. Samalla Shamaani lapinnoita kiusaa Joulupukin väkeä noitarummullaan, ja kommelluksien jälkeen selviää että Shamaani on itse kirjeen lähettämä pikku Vekara, ja hän lähetti kirjeen 50 vuotta sitten, ja hänen toiveensa oli päästä tontuksi, mikä hänestä lopulta tulee.
Tässä elokuvassa on tosi hyvä käsikirjoitus, Mauri Kunnaksen piirtojälki on tosi näyttävän näköinen, ja Shamaani on pahiksena aika hauska, eikä hän jälkeenpäin olekkaan niin paha. Suosittelen tätä elokuvaa kaikille jouluihmisille.

1. Mutta mitä tapahtui Joulupukille 1, 2 ja 3:

Kuvahaun tulos haulle mutta mitä tapahtui joulupukille

Ehdottomasti jouluisempia elokuvasarjoja mitä on ikinä tehty.^^ On jännää seurata päähahmon Joulupukin, Scott Calvinin uraa Joulupukkina. Ekassa osassa hänestä tulee pukki, toisessa osassa hänen pitää löytää uusi vaimo, ja kolmannessa hänen halunsa olla pukki joutuu koetukselle. Suosittelen teitä edes vilkaisemaan tämän klassikon, ja hommaamaan koko kokoelman hyllyynne, etenkin jos olette Disney ihmisiä.

Huhhuh, olipa se urakka, mutta nyt sain listattua suosikki jouluohjelmani. Kiitos kun luitte, ja kertokaa kommenteissa omat suosikkinne^^.

2 kommenttia:

  1. Oi! Joulupukki ja noitarumpu kuuluu myös minun joulusuosikkeihini! Sen lisäsi tykkään siitä Lumiukko-animaatiosta, joka tulee aina jouluisin. Ja on se sille jatko-osaksi tehty Lumikoirakin ihana tapaus. Disneyn elokuvat tai sarjat eivät taas koskaan ole kuuluneet lapsuuteni jouluihin, vaikka sellaisia lahjaksi olisin saanutkin. Niinpä en osaa mieltää niitä jouluun kuuluviksi vieläkään, vaikka ne joulusta kertoisivatkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo, Lumiukkokin on yks suosikkejani, vaikkei se ihan listalle päässytkään.

      Poista