keskiviikko 15. marraskuuta 2023

Top 5 animoitua vauvaa

 Minä pidän vauvoista ihan hirveästi!
Serkkuni sai 4 marraskuuta poikavauvan ja aion mennä joku päivä katsomaan sitä. Siitä minä sain inspiraation tehdä Top-listan animoiduista vauvoista, jotka on sekä söpöjä, että hauskoja yhtä aikaa.
Eli kerron tällä listalla 5 suosikkia animoitua vauva hahmoa ja selitän hiukkasen syitä miksi pidän juuri niistä. Laitan tosian listalle viisi vauvaa, koska tiedän aivan liian vähän hyviä animoituja vauvoja, mutta tuskimpa se haittaa ketään. ja myöskin, koska vauva päähahmot usein ikääntyvät elokuvan aikana, mikä on melko haikeaa joskus. Mutta ehkä sen takia jotkut vauva hahmot on söpöimmillään.
Eipä muuta kuin aloitetaan.

5. Maggie Simpson (Simpsonit)

Maggie on Simpsonit sarjassa tosi rakastettu hahmo, ja en ihmettele miksi. Vaikka hän on vauva ja ei osaa edes puhua, niin hän on ikäisekseen fiksu ja osaa paljon asioita mihin kukaan muu vauva ei pysty. Ja Maggie on niin söpö, etenkin kun hän nauraa jokeltelee ihanasti. Lisäksi hänen tuttinsa tekee hänestä niin viattoman lutusen, että mun tekis mieli ottaa hänet syliin. Ainakin jos hänellä ei ole asetta selkänsä takana.

4. Pound Cake ja Pumpkin Cake (My Little Pony: Ystävyyden Taikaa)Nämä kaksi jakavat mielipiteitä, mutta minun mielestä Pound ja Pumpkin ovat MLP sarjan suloisimmat vauvelit. He siis ovat kaksoset ja Pound on lajiltaan pegasus ja Pumpkin on yksisarvinen (vaikka heidän vanhempansa ovatkin maaponeja XD). He ovat ponivauvoiksi tosi taitavia ja samalla aika vekkuleita, varsinkin kun he aiheuttivat Pinkie Pielle yhdessä jaksossa päänvaivaa. Mutta hekin ovat niin viattoman oloisia, ettei heille voi olla vihaisia. hauska fakta muuten että heidän ensimmäinen sana jo kuukauden vanhoina oli "(Pound Cake) Pinkie... (Pumpkin Cake) Pie..." Siis awww miten suloista.

3. Vauva Pan (Dragon Ball Super)


Koska Pan oli jo ennestään mun suosikki hahmoja, niin hänen vauva versionsakin on oltava mainio. ja niin se ainakin minusta on. Oikeastaan mun oli vaikeaa valita vauva Panin, Gohanin tai Trunksin väliltä, koska kummatkin on omalla tavalla söpöjä vauvoja. Mutta valitsin sitten Panin, koska hän on sekä söpö, että vekkuli yhtä aikaa. Lisäksi hän oppi jo alle vuoden vanhana lentämään ja hallitsemaan Ki:tään. Siis miten mahtavaa se onkaan ja se takaa sen, että ehkä tulevaisuudessa Panista tehtäisiin vanhempana vahva ja parempi hahmo kuin GT:ssä (siltikin pidän GT versiostakin).

2. Vauva Tarzan (Tarzan)


Tarzan on kyllä Disney maailman söpöin vauva. Toki hänkin kasvaa aika nopeasti elokuvassa, mutta sen ajan, kun hän on vauva saa minut hyvälle tuulelle. Varsinkin ensi tapaaminen Kalan kanssa oli tosi söpö ensikohtaaminen. Vaikka tarzan onkin söpöin Disney vauva siinä jokellessa ja kuolakulpia puhallellessa, niin ykkös sija vei nipin napin voiton.

1. Vauva Po (Kung Fu Panda 2)
Pandat ovat tosi suloisia otuksia ja siksi juuri vauva Po Kung Fu Pandasta on ehdoton suosikki animoitu vauva minusta. Vaikka Pon vauva-ajat oli aluksi surullisia, niin se kuinka hän joutui lopulta Ping hanhen hoidokiksi, on erittäin hauska ja hellyttävä tapa. Po on jotenkin suloisen pörröinen ja hänen jokeltelu on yhtä söpöä kuin Tarzanin. Ja sekin miten hänen on lähes aina nälkä ja ettei hän halunut pöksyjä jalkaan tekee hänestä viattoman veikeän veijarin. Vauva Po on nyt ja tulee ehkä aina olemaan suosikki animoitu vauva minun mielestä.

Kertokaa kommenteissa jos teilläkin on suosikki vauvoja animaatioista ja elokuvista. Ja kiitos, että luitte ja pitäkää oikein hauska marraskuu ja sitten näemme näillä näkyminen mahdollisesti uuden joulukalenterin muodossa.

2 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään vauvoista. Oon töissä päiväkodissa, joten pääsen näkemään vauvoja (tai teknisesti ottaen taaperoita, mutta sehän on melkein sama asia) joka päivä. Oon 5-vuotiaiden ryhmässä, mutta näen niitä ihan pieniä lapsia pihalla, ja on niitä tullut välillä käytävälläkin vastaan. Ne on niin söpöjä, kun ne haluaa syliin, ja muutenkin. Mutta siis mun lempparit animoiduista vauvoista on Mowgli, Tarzan, Flurry Heart, Tähkäpää, Jaska, Herkules ja Simba.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että. Oot onnekas kun pääset näkeen vauvoja/taaperoita usein.
   Flurry Heartkin on aika söpö ponivauva, ja sun suosikki Disney vauvat on myös oikein ihania. X3

   Poista